اقتدار ملی کشور در تمام عرصه‌ها ارتقا یافته است

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فن‌آوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه اقتصاد باید بر پایه تکنولوژی سوار باشد، گفت: اقتدار ملی کشور در تمام عرصه‌ها ارتقا یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید سرکار امروز _پنجشنبه بیست‌وپنجم اردیبهشت_ در اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با بیان اینکه اقتدار مؤلفه‌های مختلفی دارد و شامل اقتدار نظامی، تکنولوژیکی، اقتصادی، دیپلماسی، فرهنگی، مذهبی و رسانه‌ای می‌شود، اظهار کرد: برآیند تمام این مؤلفه‌ها، اقتدار ملی است.

وی با بیان اینکه اقتدار خلق نمی‌شود و مانند انرژی جابه‌جا و از شکلی به شکل دیگر تبدیل می‌شود، به‌همین دلیل است که در رابطه با اقتدار، جنگ‌ها اتفاق می‌افتد، افزود: بقای اقتدار مسئله‌ای است که در جهان بر سر آن می‌جنگند و در صورتی که اقتدار یک کشور افزایش پیدا کند، اقتدار کشوری دیگر تضعیف می‌شود و عقب‌نشینی می‌کند.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فن‌آوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با بیان اینکه اقتدار تکنولوژیک، زیربنای اقتدار است، ادامه داد: اقتدار نظامی، مدیون اقتدار تکنولوژیک و مدیون جوانانی است که در این عرصه تلاش می‌کنند و اگر اقتصاد، اقتصادی مبتنی بر اقتصاد دانش‌بنیان و تکنولوژی باشد، اقتصاد زنده و پویا است.

سرکار با بیان اینکه اقتصاد بر پایه مواد خام، معدن و نفت، اقتصادی است که حیات ندارد، اضافه کرد: اگر قصد داریم اقتدار اقتصادی پویا داشته باشیم، اقتصاد باید بر پایه تکنولوژی سوار باشد و از تمام مؤلفه‌های اقتداری بیان شده، اگر اقتدار نظامی و اقتصادی وجود داشته باشد، اقتدار دیپلماسی ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: پس از اجرای عملیات‌های وعده صادق، ادبیاتی که با ما صحبت می‌کنند، متفاوت از ادبیاتی است که پیش از اجرای عملیات‌های وعده صادق استفاده می‌شد و امروز گزینه‌های نظامی از روی میز به زیر میز منتقل شده است، زیرا در عملیات صادق، اقتدار نظامی ایران که مبتنی بر تکنولوژی است، فرصت ظهور و بروز پیدا کرد.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فن‌آوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با بیان اینکه اقتدار ملی کشور در تمام عرصه‌ها ارتقا یافته است، افزود: مهم‌ترین مؤلفه اقتداری، اقتدار اجتماعی است و اگر همه اقتدارها را داشته باشیم، اما اقتدار اجتماعی وجود نداشته باشد، هیچی اقتداری وجود نخواهد داشت و پشتوانه مردمی، اقتدار اجتماعی است.

سرکار با اشاره به اینکه دشمن اقتدار اجتماعی را هدف قرار داده است، گفت: دشمن سعی دارد مردم را دل‌زده و ناامید کند و هدف تمام حرکات او، اقتدار اجتماعی است، در تحریم‌ها مسیرهایی بسته شد که تکنولوژیکی بود و برای اینکه مردم را دل‌زده کنند، حتی دارو را دریغ کردند تا نارضایتی‌های اجتماعی ایجاد شود و فعالان پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آوران، در این زیست‌بوم تلاش می‌کنند تا پایه‌ها و اساس اقتدار ملی را محکم‌تر کنند.

کد خبر 866543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.