مناسب‌سازی پیاده‌روهای ضلع جنوبی بلوار ملت اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: برای مناسب‌سازی پیاده‌روهای ضلع جنوبی بلوار ملت ۱ (حدفاصل سی و سه پل تا پل آذر) جهت تردد معلولان و جانبازان اعتباری معادل یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه مناسب‌سازی فضاهای شهری نقش مؤثری در زیباسازی محیط شهر دارد، اظهار کرد: اجرای ساماندهی و بهسازی پیاده رو در سطح شهر به‌منظور تسهیل در عبور و مرور شهروندان و زیباسازی معابر صورت می‌گیرد.

وی افزود: پیاده‌روها یکی از مباحث اساسی شهری است که احداث و بهسازی آن بر اساس اصول معماری و شهرسازی، از لحاظ اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی در زندگی شهروندان تأثیر عمده دارد.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مناسب‌سازی پیاده روهای ضلع جنوبی بلوار ملت ۱ پیرو درخواست‌های مردمی در دستور کار شهرداری این منطقه قرار گرفته است، تصریح کرد: برای اجرای این پروژه به مساحت ۸۵۰ متر مربع شامل تخریب، خاکبرداری، بتن‌ریزی، اجرای جدول و موزائیک‌فرش اعتباری معادل یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

کارگر ادامه داد: در این پروژه وجود مسیر ویژه برای نابینایان و افراد توان‌خواه و استفاده از بلوک‌فرش‌های استاندارد در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان می‌دهد پیاده‌روهای استاندارد و مناسب موجب افزایش تردد پیاده‌روی شهروندان و کاهش استفاده از وسایل نقلیه می‌شود که در نهایت به کاهش آلودگی هوا کمک خواهد کرد.

کد خبر 866159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.