خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ادامه دارد

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: خرید تضمینی محصول پیاز برای حمایت از پیازکاران جنوب کشور تا پنجم خرداد ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، محمدرضا طلایی اظهار کرد: خرید تضمینی محصول پیاز در راستای حمایت از پیازکاران و جلوگیری از ضرر و زیان آنان در فصل برداشت گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به حجم بالای تولید در استان‌های جنوبی و نوسانات قیمتی بازار، استمرار خرید تضمینی اقدامی مؤثر برای تثبیت قیمت‌ها و جلوگیری از افت شدید درآمد کشاورزان خواهد بود.

طلایی تصریح کرد: سازمان تعاون روستایی به صورت میدانی و با حداکثر ظرفیت، فرایند خرید را در مراکز جمع‌آوری پیاز دنبال می‌کند و این روند تا پایان مهلت تمدیدشده ادامه خواهد داشت.

پیش از این وزارت جهاد کشاورزی با هدف ساماندهی بازار محصولات کشاورزی طرح‌های مشابهی را در خرید تضمینی محصولات اساسی و با هدف تضمین امنیت معیشتی کشاورزان، متعادل‌سازی بازار و تنظیم بهینه زنجیره تأمین اجرا کرده بود.

خرید تضمینی پیاز از ۱۹ اردیبهشت سال جاری در استان‌های جنوبی آغاز شده است.

کد خبر 866151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.