تعهد اشتغال‌زایی استان قزوین در سال ۱۴۰۴ مشخص شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: تعهد اشتغال‌زایی دستگاه‌های اجرایی استان قزوین در سال جاری تعیین شده است و بر این اساس دستگاه‌های اجرایی ما باید حداقل ۱۴ هزار و ۶۴۷ فقره شغل ایجاد کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، وحید انتظاری ظهر امروز _سه‌شنبه بیست‌وسوم اردیبهشت_ در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان قزوین اظهار کرد: نرخ بیکاری کشور در پایان زمستان سال گذشته ۶.۵ درصد بود که از معدل کشوری ۱.۳ درصد کمتر بود.

وی افزود: نرخ مشارکت اقتصادی استان قزوین هم ۴۱.۳ درصد اعلام شد که این شاخص هم نسبت به میانگین کشوری ۱.۲ درصد کمتر بود، بنابراین وضع اشتغال و مشارکت اقتصادی قزوین از میانگین کشوری بهتر بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با بیان اینکه بیشترین میزان بیکاری در استان قزوین مربوط به افراد تحصیل‌کرده دانشگاهی است، گفت: در واقع افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاتر که معدل سنی بیشتر از ۴۵ سال دارند، بیشترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داده‌اند.

انتظاری از تعیین میزان تعهد اشتغال استان در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: تعهد اشتغال‌زایی دستگاه‌های اجرایی استان قزوین در سال جاری تعیین شده و بر این اساس دستگاه‌های اجرایی ما باید حداقل ۱۴ هزار و ۶۴۷ فقره شغل ایجاد کنند.

وی ادامه داد: سال پیش میزان تعهد اشتغال استان قزوین ۱۶ هزار و ۵۲۰ فقره شغل بود که در نهایت ۲۰ هزار و ۷۱۹ شغل در استان قزوین ایجاد شده است، بنابراین تعهد اشتغال ما در سال گذشته ۱۲۵ درصد تحقق پیدا کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با اشاره به نقش مهم پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در نرخ آمار اشتغال گفت: بعضی‌وقت‌ها دستگاه‌های اجرایی تعداد تسهیلات پرداخت‌شده را در سامانه رصد اشتغال ثبت نمی‌کنند که به همین دلیل نظارت در این حوزه دشوار می‌شود.

کد خبر 865749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.