قطعی برق در البرز به روزی یک نوبت رسید

مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز گفت: قطعی برق به روزی یک نوبت و در هر نوبت دو ساعت رسیده است و در این میان شهرک‌های صنعتی به صورت برنامه‌ریزی شده و یک روز در هفته تعطیل هستند.

مسعود خواجه‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با بیان اینکه قطعی برق در این استان به روزی یک نوبت و هر نوبت به دو ساعت رسیده است، اظهار کرد: تعطیلی شهرک‌های صنعتی نیز یک روز از هفته است و برق این مناطق از ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۳:۰۰ قطع خواهد شد.

وی افزود: افزایش قطعی‌ها به‌دلیل نیاز به اوورهال کردن نیروگاه‌ها و شرایط پیچیده اقتصادی است که منجر به افزایش هزینه‌ها و تغییر در فیش‌های برق شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز اضافه کرد: در آینده نزدیک توضیحات بیشتری در مورد این تغییرات و مشکلات ارائه خواهد شد.

خواجه‌وند تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورتی که در منطقه‌ای بیش از یک بار در روز برق قطع می‌شود، موضوع را به شرکت توزیع برق اعلام کنند تا اقدامات لازم برای رسیدگی صورت گیرد.

کد خبر 865613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    0 0
    چرت نگو بابا هرروز برق میره اینها رو از کجا میارید
  • IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    0 0
    زحمت کشیدین که یک نوبت شد منتظر تشکر و قدردانی هم هستین
  • نغمه IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    0 0
    از قدیم گفتن دروغ که حناق نیست. پدرمون رو درآوردید سه ساعت برق میره اسمش دو ساعته یک ساعت اضافی رو زنگ می زنیم میگن سیستم ایراد پیدا کرده یا چه می دونم کابل برق آتیش گرفته سر اون شده سه ساعت. خدا ازشون نگذره به حق علی.
  • ز IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
    2 0
    در کرج بخصوص بلوار سرداران میانجاده دو نوبت در روز قطع می‌شود کل روز بدبختیم