راهیابی ۸۳۷ تیم از دانش‌آموزان اصفهانی‌ به مرحله استانی مسابقات لیگ علمی پایا

مسئول بسیج دانش‌آموزی سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان گفت: در مسابقات لیگ علمی پایا ۸۳۷ تیم از دانش‌آموزان اصفهان به مرحله استانی راه پیدا کردند.

حسین رجب پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مسابقات لیگ علمی پایا در سه سطح شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می‌شود؛ سال جاری از بین دانش آموزانی که در مرحله شهرستانی شرکت کرده بودند، ۸۳۷ تیم به مرحله استانی راه پیدا کردند؛ این مسابقات از پایه ششم تا دوازدهم برگزار می‌شود که دانش‌آموزان در قالب تیم‌های پنج‌نفره در رشته‌های مختلف به رقابت می‌پردازند.

وی افزود: لازم به ذکر است که علوم پایه مقطع ششم ابتدایی، یک مرحله‌ای است، اما در متوسطه اول و دوم با توجه به تخصصی شدن رشته‌بندی‌ها، دارای دو مرحله شامل یک آزمون تئوری و سپس پژوهش است.

مسئول بسیج دانش‌آموزی سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان ضمن اشاره به اینکه سال جاری هجدهمین دوره این مسابقات است و دانش‌آموزان اصفهانی در دوره‌های پیش در آن خوش درخشیدند، خاطرنشان کرد: مرحله کشوری این مسابقه بعد از امتحانات خرداد در تهران برگزار خواهد شد.

رجب‌پور عنوان کرد: موضوعات پژوهشی توسط برگزارکننده آزمون که خانه ریاضیات کشور است، بر اساس رشته افراد شرکت‌کننده مشخص می‌شود؛ دانش‌آموزان پایه ششم و هفتم، مرحله پژوهش نخواهند داشت، البته باید اشاره کرد که به‌طور معمول در آبان مصادف با هفته دانش‌آموز، فراخوان برای تمام مدارس ارسال می‌شود تا در این مسابقه شرکت کنند.

وی بیان کرد: مدارس استقبال خوبی از این مسابقه می‌کنند، به‌ویژه مدارسی که سطح علمی بالاتری دارند؛ این مسابقات پله‌ای برای ورود به المپیادهای جهانی است، همچنین شامل حمایتی هم می‌شوند از جمله اینکه در مرحله کشوری و استانی تحت پوشش بنیاد نخبگان قرار می‌گیرند، حتی در مرحله کشوری از سمت وزارت خانه‌های مختلف از آن‌ها استقبال می‌شود.

مسئول بسیج دانش‌آموزی سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان افزود: نحوه امتحان با سایر آزمون‌ها متفاوت است؛ برای مثال در سایر آزمون‌ها و المپیادها، فضای جلسه یک فضای ساکت است، اما در فضای این آزمون، تیم‌ها با تعامل با یکدیگر تلاش می‌کنند به‌صورت گروهی به پاسخ سوالات برسند.

کد خبر 865443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.