افتتاح ۴ پروژه عمرانی هلال احمر در خراسان شمالی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از افتتاح چهار پروژه عمرانی به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

ابوالفضل محبان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: پروژه‌های عمرانی جمعیت هلال‌احمر استان خراسان شمالی، امروز افتتاح شد.

وی افزود: چهار پروژه عمرانی مهم شامل ساختمان اداری و امدادی، پایگاه امداد و نجات بین‌شهری یکه‌صعود، انبار امدادی شهرستان راز و جرگلان و مرکز ارتوپدی فنی جمعیت هلال‌احمر استان به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: ارزش ریالی این پروژه‌ها در مجموع بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال و با زیربنای بیش از ۱۰۰۰ متر مربع است که با هدف ارتقا خدمات امدادی، پشتیبانی و توانبخشی در سطح استان اجرایی شده‌اند.

محبان بیان کرد: با افتتاح این مراکز، ظرفیت استان در حوزه پاسخگویی سریع به حوادث، نگهداری اقلام امدادی و ارائه خدمات تخصصی ارتوپدی فنی به مددجویان به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.

کد خبر 865260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.