۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
سیارک متیس 9 را رصد کنید

سیارک متیس 9 نوزدهم اردیبهشت از ساعت 20:37 تا 03:29 با استفاده از دوربین دوچشمی یا تلسکوپ قابل رصد است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیارک متیس ۹ جمعه _نوزدهم اردیبهشت_ در صورت فلکی میزان بیشتر ساعات شب بالای افق قرار خواهد گرفت، این سیارک صرف‌‎نظر از موقعیت مکانی شما روی زمین، حدود نیمه شب به وقت محلی به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهد رسید و از اصفهان بین ساعت ۲۰:۳۷ تا ۰۳:۲۹ قابل مشاهده خواهد بود، به طوری که ساعت ۲۰:۳۷ به ارتفاع ۲۱ درجه بالاتر از افق جنوب شرقی شما می‌رسد، ساعت ۰۰:۰۳ نیز ۴۳ درجه بالاتر از بالاتر از افق جنوبی شما واقع می‌شود و ساعت ۰۳:۲۹ از دسترس خارج می‏‌شود.

تقریباً در همان زمان، سیارک متیس ۹ به نزدیک‌ترین فاصله از خورشید، حضیض خورشیدی، می‌رسد و باعث می‏‌شود در درخشان‌ترین حالت خود در آسمان شب پدیدار شود؛ این سیارک از فاصله ۱.۶۳۲ واحد نجومی ما عبور خواهد کرد و به اوج درخشندگی در قدر ۹.۷ خواهد رسید؛ با این وجود حتی در درخشان‌ترین حالت نیز یک جسم کم‌نور است که با چشم غیرمسلح قابل رصد نیست و با استفاده از دوربین دوچشمی یا تلسکوپ مشاهده می‌‏شود.

مقارنه سیاره مریخ و سیارک اریس

سیاره مریخ و سیارک اریس ۱۳۶۱۹۹ جمعه، نوزدهم اردیبهشت در یک راستا قرار می‌گیرند، به طوری که سیاره مریخ از زاویه هشت درجه و ۳۹ دقیقه‌ای شمال سیارک اریس عبور می‌کند، این پدیده از اصفهان قابل رصد نیست، زیرا در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسند و بیش از هشت درجه بالای افق نمی‌روند.

سیاره مریخ در قدر منفی ۰.۴ در صورت فلکی حوت و سیارک اریس ۱۳۶۱۹۹ در قدر ۱۸.۷ در صورت فلکی نهنگ واقع خواهند شد.

کد خبر 864582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.