نبود منابع آبی پایدار مانعی برای توسعه‌ فضای سبز است

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: با توجه به اینکه منطقه‌ گردو دارای خاک حاصلخیز، نور خورشید کافی و پوشش گیاهی مناسب است، اما نبود منابع آبی پایدار، می‌تواند مانعی برای توسعه‌ فضای سبز باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، محمد عسگری صبح امروز _پنجشنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان بازدید از آخرین وضعیت منطقه گردشگری دره گردو که با حضور استاندار مرکزی انجام شد، اظهار کرد: توسعه شهری اراک، شامل مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی، زیربنایی، و گردشگری است که به‌منظور بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ارتقای امکانات شهری طراحی شده است.

وی افزود: در این راستا، یکی از چالش‌های اساسی، تأمین منابع آبی مناسب برای فضاهای سبز و تفریحی است.

رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تصریح کرد: با توجه به اینکه منطقه دارای خاک حاصلخیز، نور خورشید کافی و پوشش گیاهی مناسب است، اما نبود منابع آبی پایدار، می‌تواند مانعی برای توسعه فضای سبز باشد.

عسگری افزود: برای حل این مشکل، پیشنهاداتی از جمله ایجاد سیستم‌های گردش آب، احداث مخازن آب و استفاده از فناوری‌های نوین مدیریت منابع آبی مطرح شده است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مسائل مهم، دسترسی مناسب شهروندان به این فضاها است، در حال حاضر، تنها یک پل عابر پیاده به عنوان مسیر ارتباطی میان بخش‌های مختلف منطقه وجود دارد که کافی به نظر نمی‌رسد، بسیاری از شهروندان ترجیح می‌دهند به جای استفاده از خودرو، مسیرهای پیاده‌روی را انتخاب کنند، اما نبود مسیرهای ارتباطی مناسب، این امکان را محدود کرده است.

رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک عنوان کرد: سیاست مدیریت شهری بر کاهش استفاده از خودروها و ترویج پیاده‌روی استوار است و برای تحقق این هدف، باید مسیرهای جدیدی برای عبورومرور عابران پیاده طراحی و احداث شود.

عسگری افزود: به‌منظور افزایش بهره‌وری در اجرای پروژه‌های عمرانی، پیشنهاد شده است که طرح‌های مربوط به تأسیسات زیربنایی مانند آب، برق، و فاضلاب، همزمان با سایر بخش‌های عمرانی اجرا شود، این هماهنگی می‌تواند از دوباره‌کاری و تأخیر در اجرای پروژه‌ها جلوگیری کند و موجب تسریع روند پیشرفت شود.

وی اظهار کرد: در جلسات مدیریتی و هماهنگی، بر اهمیت این مسئله تأکید شده و برنامه‌هایی برای ادغام این فعالیت‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر اراک افزود: در کنار این اقدامات، شهرداری اراک به‌دنبال توسعه فضاهای تفریحی و گردشگری از جمله پروژه‌های مهم، توسعه‌ی مسیرهای پیاده‌روی، ایجاد فضاهای سبز جدید، و اجرای طرح‌های عمرانی برای بهبود امکانات تفریحی است.

عسگری ادامه داد: یکی از نکات مهم در این مسیر، بررسی چالش‌های موجود و تدوین راهکارهای اجرایی برای حل آن‌هاست، اجرای هماهنگ پروژه‌های شهری، همراه با مدیریت منابع طبیعی و بهبود زیرساخت‌های ارتباطی، می‌تواند شهر اراک را به یکی از مناطق پیشرفته در زمینه توسعه پایدار تبدیل کند.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی صحیح و همکاری میان دستگاه‌های مختلف، امکان بهره‌برداری بهینه از امکانات موجود را فراهم خواهد کرد و شهروندان را به استفاده بیشتر از این فضاها ترغیب خواهد کرد.

کد خبر 864378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.