بهگزارش خبرگزاری ایمنا، هرساله با آغاز موسم حج گروهی از مجربترین سرآشپزهای ایرانی برای طبق غذای مورد نیاز زائران کشورمان در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه فعالیت میکنند.





فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی میرسد که در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجربترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواداولیه طبخ میشود.
بهگزارش خبرگزاری ایمنا، هرساله با آغاز موسم حج گروهی از مجربترین سرآشپزهای ایرانی برای طبق غذای مورد نیاز زائران کشورمان در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه فعالیت میکنند.





نظر شما