طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه+ تصاویر

فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵هزار پرس در هر وعده غذایی می‌رسد که در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواداولیه طبخ می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا، هرساله با آغاز موسم حج گروهی از مجرب‌ترین سرآشپزهای ایرانی برای طبق غذای مورد نیاز زائران کشورمان در چهار آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه فعالیت می‌کنند.

حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه ,

حج 1404 , مدینه ,

کد خبر 864205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.