۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
۲۰ روستای فارس به همت خیران سیراب شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس گفت: با مشارکت خیران، مشکل کمبود آب در ۲۰ روستای استان فارس حل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حسین درویشی امروز _ چهارشنبه هفدهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت هفته هلال احمر اظهار کرد: با مشارکت خیران، مشکل کمبود آب در ۲۰ روستای استان فارس حل شده است.

وی افزود: این پروژه‌های آب‌رسانی به‌زودی افتتاح خواهند شد و گامی اساسی در بهبود کیفیت زندگی روستاییان محسوب می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس گفت: هلال احمر استان در دو سال گذشته با جذب ۲۱۴ هزار داوطلب، بیشترین میزان افزایش نیروی داوطلب را در کشور داشته است.

وی، تنش آبی را مهم‌ترین چالش استان دانست و از آمادگی کامل انبارهای امدادی استان با تجهیزات پیشرفته خبر داد و به دسترسی به هلی‌کوپترهای امدادی در سرعت بخشیدن به عملیات‌های نجات اشاره و گفت: همچنین از استفاده از تجهیزات پیشرفته هیدرولیک و رهاسازی در عملیات‌های مختلف، منجر به رهاسازی ۳۱۷ نفر، خبر داد.

درویشی بیان کرد: با احداث پنج پایگاه امداد و نجات خیرساز در شهرستان‌های بختگان، لامرد، نی‌ریز، فراشبند، خنج و سروستان، پوشش امدادی هلال احمر در استان تقویت می‌شود؛ این پایگاه‌ها در مراحل پایانی ساخت قرار دارند و به زودی به بهره‌برداری می‌رسند. علاوه بر این، ناوگان خودرویی هلال احمر نیز با افزودن ۵۷ خودرو و آمبولانس‌های جدید، به‌روزرسانی شده است.

وی ادامه داد: هلال احمر فارس با جذب ۲۰۰ نیروی جدید و برگزاری بیش از ۶۰۰۰ دوره آموزشی، ضمن پوشش کامل خدمات آمبولانس در تمام شهرهای استان، گام‌های بلندی در ارائه خدمات درمانی و آموزشی برداشته است.

درویشی اظهار کرد: اعزام ۱۲۱ کاروان سلامت به مناطق محروم و فعالیت یونیت سیار دندانپزشکی در استان‌های فارس و مجاور، نشان از تلاش مستمر این جمعیت برای ارائه خدمات رایگان به اقشار کم‌برخوردار دارد؛ همچنین کمبود آمبولانس در برخی پایگاه‌های جدید در حال پیگیری است.

درویشی از آمادگی کامل هلال احمر برای امدادرسانی در تمام حوادث، از جمله حادثه اخیر بندرعباس، خبر داد و به حضور فعال این نهاد در مراسم اربعین و مأموریت‌های پویش نجات اشاره کرد.

کد خبر 864139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.