پایان سومین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری در قم

سومین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری در دوره ششم که روز دوشنبه در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی (عج) قم آغاز شده بود، پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سومین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری در دوره ششم که از _صبح روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت_ در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی (عج) در قم آغاز شده بود، عصر امروز _سه‌شنبه شانزدهم اردیبهشت _با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

در این اجلاسیه حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، در روز نخست و ارائه گزارشی از وضعیت اقتصادی و فرهنگی کشور از جمله بخش‌های مهم برنامه‌ها بود. همچنین در روز دوم سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه با ارائه گزارشی از روند مذاکرات، به تبیین آخرین تحولات دیپلماتیک کشور پرداخت.

در پایان این اجلاس، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه والای دعا در نظام اسلامی گفت: دعا در نظام اسلامی جایگاه عظیمی دارد.

وی تأکید کرد: انسان باید باور داشته باشد که اگر جامعه‌ای گرفتار و درگیر مشکلات، ارتباط قوی و ملتمسانه‌ای با خدا برقرار کند، خداوند آن جامعه را نجات خواهد داد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سرگذشت بنی‌اسرائیل عنوان کرد: هنگامی که بنی‌اسرائیل در دریا گرفتار شده بودند، حضرت موسی (ع) به درگاه خدا دعا کرد و در نتیجه آن دعا، بنی‌اسرائیل نجات یافتند و دشمنانشان غرق شدند که این نمونه‌ای از ارزش و اثرگذاری بالای دعا در تاریخ است.

کد خبر 863892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.