در رابطه با حادثه بندر شهید رجایی ۲ مدیر بازداشت و چند مطلع احضار شدند

بازپرس پرونده انفجار در بندر شهید رجایی گفت: در حال حاضر دو نفر از مدیران دولتی و خصوصی با قرار تامین متناسب وثیقه در بازداشت هستند و تعدادی نیز جهت اخذ اظهارات به‌عنوان مطلع احضار شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از قوه قضائیه، بازپرس پرونده حادثه بندر شهید رجایی جهت بررسی ابعاد مختلف حادثه و یافت‌های میدانی برای ادامه تحقیقات از محل حادثه بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با افرادی که از همان لحظه وقوع حادثه در محل حضور داشتند، اظهار کرد: جهت رسیدگی عادلانه و رعایت اصول قانون آئین دادرسی کیفری و بررسی دقیق ابعاد حادثه نیازمند اظهار نظر دقیق کارشناسان در موضوعات مختلف هستیم که دستورات لازم در این خصوص صادر شده است.

وی افزود: در حال حاضر دو نفر از مدیران دولتی و خصوصی با قرار تأمین متناسب وثیقه در بازداشت هستند و تعدادی نیز جهت اخذ اظهارات به‌عنوان مطلع احضار شده‌اند.

بازپرس پرونده حادثه بندر شهید رجایی تصریح کرد: حسب دستور دادستان کل کشور با رعایت قانون و دقت بالا، روند تحقیقات ادامه خواهد داشت و در صورت احراز قصور و تقصیر هر شخصی بدون ملاحظه برخورد قانونی و قاطع خواهد شد

کد خبر 863769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.