محسن کریمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری با اشاره به وضعیت کیفیت هوا در ایستگاه شهرکرد اظهار کرد: در حال حاضر غلظت ذرات تا قطر ۲.۵ میکرون در ایستگاه برابر با ۳۸ و ذرات تا قطر ۱۰ میکرون برابر با ۱۰۹ میکروگرم در مترمکعب است.
وی افزود: همچنین شاخص کیفیت هوا تا ساعت ۷:۳۰ امروز در ایستگاه شهرکرد، ۱۰۵ است و وضعیت کیفی هوا در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحالوبختیاری با اشاره به وضعیت کیفیت هوا در ایستگاه لردگان گفت: در حال حاضر غلظت ذرات تا قطر ۲.۵ میکرون در این ایستگاه برابر با ۲۲ و ذرات تا قطر ۱۰ میکرون برابر با ۹۹ میکروگرم در مترمکعب است.
کریمی اضافه کرد: همچنین شاخص کیفیت هوا تا ساعت ۷:۳۰ امروز در ایستگاه لردگان، ۶۷ است و وضعیت کیفی هوا در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
به گزارش ایمنا، بالا بودن شاخص آلودگی هوا، موجب غیرحضوری شدن مدارس در برخی از استانهای کشور برای امروز (سهشنبه) شد؛ شاخص کیفی هوای چهارمحال و بختیاری دیروز نیز در وضعیت ناسالم قرار داشت.




نظر شما