حمل‌ونقل رایگان برای بازدید از نمایشگاه ساعت در شهر اصفهان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: حمل‌ونقل رایگان برای بازدید از نخستین نمایشگاه تخصصی ساعت از میدان بزرگمهر (روبه‌روی باغ گل‌ها) به‌ محل نمایشگاه واقع در کمربندی شرق اصفهان از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۸:۰۰ فراهم شده است.

احمدرضا طحانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اصفهان برای نخستین‌بار میزبان نمایشگاه تخصصی ساعت شده است؛ این نمایشگاه که دومین نمایشگاه سال جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان محسوب می‌شود، از چهاردهم اردیبهشت آغاز شده است و تا هفدهم این ماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فضایی بیش از ۴۰۰۰ متر مربع به این رویداد اختصاص یافته است و بیش از ۳۰ شرکت واردکننده و عرضه‌کننده ساعت‌های مچی و دیواری از استان‌های مختلف کشور نظیر تهران، خراسان رضوی، فارس، خوزستان و اصفهان در آن حضور دارند، افزود: نمایشگاه از ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۸:۰۰ پذیرای بازدیدکنندگان و متخصصان این حوزه است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: نمایندگانی از کشورهای سوئیس، فرانسه، آلمان، آمریکا، چین، ژاپن، کره‌جنوبی، ترکیه و امارات متحده عربی نیز در این نمایشگاه مشارکت دارند.

طحانیان با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد از شرکت‌کنندگان خارج از استان اصفهان هستند و ۲۰ درصد از داخل استان حضور دارند، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نمایشگاه رونمایی از ساعت‌های جدید با همکاری اتحادیه‌هاست.

وی بیان کرد: تمام فروشندگان ساعت از سراسر کشور به این رویداد دعوت شده‌اند و این نمایشگاه با هدف رونق اقتصادی شهر و کشور برگزار می‌شود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان عنوان کرد: میهمانان ویژه‌ای همچون رؤسای اتحادیه‌ها و اصناف کشور در این نمایشگاه حضور دارند که امیدواریم اهداف پیش‌بینی‌شده شرکت‌کنندگان در این چهار روز محقق شود.

طحانیان تصریح کرد: حمل‌ونقل رایگان برای بازدید از نخستین نمایشگاه تخصصی ساعت از میدان بزرگمهر (روبه‌روی باغ گل‌ها) به محل نمایشگاه واقع در کمربندی شرق اصفهان از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۸:۰۰ فراهم شده است.

کد خبر 863582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.