شرایط استاندارد دفن پسماندهای عفونی در ایذه رعایت نمی‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان درباره وضعیت مدیریت پسماند ایذه، گفت: بر اساس پایش‌ها مدیریت روزانه محل دفن پسماند و خاک پوششی اجرا نمی‌شود.

محمدجواد اشرفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به وضعیت مدیریت پسماند در ایذه اظهار کرد: وضعیت پسماندهای ایذه در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به بحران ملی تبدیل شده بود که با اقدامات انجام شده، اکنون مکانی برای مدیریت پسماند در نظر گرفته شده است و شهرداری ایذه باید طبق ضوابط در این زمینه عمل کند.

وی افزود: بر اساس پایش‌ها مدیریت روزانه محل دفن پسماند انجام و خاک پوششی روزانه اجرا نمی‌شود که برای جلوگیری از پخش شدن زباله و بوی نامطبوع باید خاک پوششی روی پسماندها اجرایی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با تاکید بر تکمیل حصارکشی محل دفن پسماند به منظور جلوگیری از انتشار بیماری و حضور زباله‌گردان در این محل خاطرنشان کرد: فرایند جمع‌آوری، بی خطرسازی و دفن استاندارد پسماندهای عفونی باید انجام شود که در مرحله دفن این پسماندها، شرایط استاندارد رعایت نمی‌شود.

اشرفی گفت: انتظار می‌رود در این زمینه مراقبت و نظارت لازم و بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی در بیمارستان‌ها نیز باید انجام شود؛ مدیریت به‌نسبت خوبی در حوزه جمع‌آوری پسماندهای عفونی وجود دارد اما در حوزه مدیریت دفع شرایط مطلوبی نداریم.

کد خبر 863445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.