مسیر پیشرفت و تعالی کشور از آموزش‌وپرورش می‌گذرد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: دغدغه رئیس‌جمهور بحث آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت نیروی انسانی است، چرا که اگر نیروی انسانی نداشته باشیم هیچ پیشرفت و توسعه‌ای در بخش‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی نخواهیم داشت و مسیر پیشرفت و تعالی کشور از آموزش و پرورش می‌گذرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی امروز _یکشنبه چهاردهم فروردین_ در مراسم تجلیل از معلمان و فرهنگیان اظهار کرد: معلم صرفاً آموزگار علوم نیست بلکه سازنده انسان، پرورش دهنده شخصیت و معمار آینده کشور است و امروز هر چقدر ما برای تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش هزینه کنیم برای آینده جامعه سرمایه‌گذاری کرده‌ایم

وی ادامه داد: دغدغه رئیس‌جمهور بحث آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت نیروی انسانی است، چرا که اگر نیروی انسانی نداشته باشیم هیچ پیشرفت و توسعه‌ای در بخش‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی نخواهیم داشت و مسیر پیشرفت و تعالی کشور از آموزش‌وپرورش می‌گذرد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه همه ما محصول تربیت معلمان خود هستیم، افزود: زمانی که یک خانواده فرزند خود را به عنوان امانت در اختیار قرار می‌دهد نتیجه‌اش را بعد از ۱۲ سال تحصیل در دانشگاه و محل کار فرزند می‌بیند.

مردانی گفت: با توجه به برگزاری منظم جلسات شورای آموزش‌وپرورش در استان تمام مشکلات و مسائل آموزش‌وپرورش احصا می‌شود و ما در استانداری با تمام قدرت در خدمت فرهنگیان هستیم.

کد خبر 863244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.