آینده کشور به دست معلمان ساخته می‌شود/ تاکید دوباره بر عدالت آموزشی

رئیس‌جمهور گفت: فرزندان و دانش‌آموزان سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند و آینده ما با آموزش و پرورش درست این آینده‌سازان به دست معلمان ساخته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا،، مسعود پزشکیان امروز _یکشنبه چهاردهم اردیبهشت_ در آئین گرامیداشت روز معلم و تجلیل از معلمان نمونه کشور، با بیان اینکه اگر می‌خواهیم کشور را بسازیم باید برای فرزندان و دانش‌آموزان برنامه درست داشته باشیم، اظهار کرد: باور توانمندی و خلاقیت برای حل مشکلات از کودکی با آموزش درست در ذهن انسان شکل می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات و موفقیت باید جسور و ریسک‌پذیر باشیم، افزود: توانایی حل مشکلات در مدارس و با آموزش درست و برنامه‌ریزی‌شده توسط معلمان امکان‌پذیر است.

رئیس جمهور افزود: فرزندان و آینده سازان بسیار ارزشمند تر از سرمایه‌های مادی در کشور هستند و باور و اعتقاد قلبی من این است که هر کدام از دانش آموزان و فرزندان ما می‌توانند با آموزش و تربیت درست دریایی از هنر، خلاقیت، ثروت و سرمایه برای جامعه و کشور باشند.

پزشکیان تأکید کرد: اگر می‌خواهیم آینده خود و کشور را بسازیم باید برای فرزندان مان وقت بگذاریم و برنامه داشته باشیم، این شما معلمان هستید که یاد می‌دهید فرزندان ما چگونه می‌توانند برای ساختن کشور آموزش ببینند، کار کنند و مفید واقع شوند، مشکلات جامعه را حل کنند و برای ایران و جایی که در آن زندگی می‌کنند خلاقیت داشته باشند و موانع و مشکلات را از سر راه بردارند.

تاکید دوباره بر عدالت آموزشی و رفع تبعیض در آموزش مدارس

رئیس جمهور با تاکید دوباره بر ضرورت عدالت آموزشی و رفع تبعیض در ارائه آموزش به فرزندان کشور، تأکید کرد: اگر بخواهیم مملکت را بسازیم باید همه را ببینیم نه فقط عده‌ای را که پول دارند ما باید آنهایی را ببینیم که از امکانات بالا برخوردار نیستند باید شرایط برابر برای آموزش همه دانش آموزان فراهم کنیم.

پزشکیان در ادامه با تاکید بر ضرورت مهارت افزایی در مراکز آموزشی، گفت: باید به گونه رفتار کنیم و آموزش دهیم که بچه‌ها مهارت پیدا کنند و این رفتار و اخلاق در وجودشان شکل بگیرد که می‌توانند با سعی و تلاش و عملشان تمام موانع را از پیش رو بردارند.

رئیس جمهور با انتقاد از سیستم اداری کشور و با بیان اینکه در برخی از ادارات افراد و کارکنان در یک قالب خاص فرو رفته‌اند، گفت: متأسفانه تلاش و پویایی و اینکه تا آخر عمر و بدون وقفه و خستگی باید به دنبال یاد گرفتن و یاد دادن باشیم در ذهن ما ایجاد نشده است در حالی که ما هر لحظه باید تغییر کنیم و با دنیای در حال تغییر خودمان را تطبیق دهیم. باید بچه‌هایی تربیت کنیم که با دنیایی که هر لحظه در حال تغییر است خودشان را وفق دهند، عاشق و توانمند باشند، خلاق صادق، راستگو و در حل مشکلات جسور و ریسک پذیر باشند باشند.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 863146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.