هفته شیراز، فرصتی برای ارتقای جایگاه بین‌المللی این شهر تاریخی

شهردار شیراز با اشاره به پروژه‌های جدید شهری که نمادی از شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» است، گفت: در هفته شیراز این کلان‌شهر میزبان بی‌سابقه‌ ۱۵ سفیر و شهردار خارجی است که این رویداد فرصتی برای ارتقای جایگاه بین‌المللی این شهر تاریخی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدحسن اسدی شب گذشته در بازدید از مرکز تولید محصولات و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اظهار کرد: این مرکز که در راستای مصوبه شورای اسلامی شهر و با همکاری قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن‌موسی (ع) ایجاد شده است، فرصت‌های اشتغال‌زایی جدیدی برای زنان سرپرست خانوار فراهم می‌کند.

وی با اشاره به بازدید از مرکز اشتغال‌زایی زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست از ایجاد ۶۰ تا ۷۰ شغل در این مرکز خبر داد و افزود: این دستاورد نتیجه اجرای مصوبات شورای شهر و همکاری کمیته محرومیت‌زدایی است.

شهردار شیراز با اشاره به پروژه‌های جدید شهری که نمادی از شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» است، گفت: در هفته شیراز این کلان‌شهر میزبان بی‌سابقه ۱۵ سفیر و شهردار خارجی است که این رویداد فرصتی برای ارتقای جایگاه بین‌المللی این شهر تاریخی است.

وی ادامه داد: شیراز به عنوان نخستین کلان‌شهر کشور در یکم و دوم خرداد میزبان همایش مهم دیپلماسی اقتصادی استانی خواهد بود که توسط وزارت امور خارجه برگزار می‌شود که این رویداد نشان از اهمیت جایگاه اقتصادی شیراز در سطح ملی دارد.

مریم حسینی، رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز با اشاره به اهمیت اشتغال از دیدگاه رهبر انقلاب از راه‌اندازی چندین کارگاه اشتغال‌زایی برای زنان سرپرست خانوار خبر داد.

وی گفت: این کارگاه‌ها با همکاری قرارگاه احمدبن‌موسی (ع) و سپاه فجر و با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت اقتصاد خانواده‌ها ایجاد شده‌اند، همچنین برنامه‌ریزی برای تمدید تفاهم‌نامه‌ها با سایر دستگاه‌ها و راه‌اندازی بازارچه‌های فروش محصولات در ۱۱ منطقه شهر نیز در دست اقدام است.

مجید علیپور، فرمانده قرارگاه احمدبن موسی (ع) نیز بیان کرد: در راستای اجرای برنامه‌های محرومیت‌زدایی، همکاری مؤثر میان شهرداری شیراز، شورای اسلامی شهر و قرارگاه احمد بن موسی (ع) منجر به راه‌اندازی کارگاهی جهت اشتغال‌زایی زنان سرپرست خانوار شده است.

وی ضمن اشاره به تصویب قانون و تخصیص اعتبارات لازم از افتتاح نزدیک این کارگاه خبر داد که با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی کوثر سپاه، سپاه فجر و کمیسیون محرومیت‌زدایی شورای شهر، زمینه اشتغال حداقل ۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار را با رعایت کامل مقررات قانون کار فراهم می‌کند.

کد خبر 863061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.