ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های نظام سلطه، اقتدار سیاسی و نظامی دارد

امام جمعه رشت با انتقاد از دیپلماسی دروغین آمریکا نسبت به ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های نظام سلطه اقتدار سیاسی و نظامی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز _جمعه دوازدهم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه رشت در جمع نمازگزاران در مصلی امام خمینی (ره) شهر با اشاره به تحلیل خبرگزاری اسپوتینگ درباره موقعیت ایران در منطقه اظهار کرد: این تحلیل‌ها نشان‌دهنده اقتدار سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های نظام سلطه است و هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، پایان عمر سیاسی ترامپ و هم‌پیمانانش خواهد بود.

وی با انتقاد از دیپلماسی دروغین آمریکا نسبت به ایران افزود: اگر این‌ها از اقتدار ایران نمی‌ترسیدند، تا امروز چندین بار به ایران حمله کرده بودند. آن‌ها چیزی به‌جز منافع خود نمی‌شناسند و تنها زبان قدرت را می‌فهمند.

امام جمعه رشت، با اشاره به نامه اخیر ترامپ به رهبر معظم انقلاب اسلامی، این اقدام را تلاشی نمایشی برای فریب افکار عمومی جهان دانست و خاطرنشان کرد: ترامپ در ظاهر از دیپلماسی سخن می‌گوید و در نامه‌های خود وانمود می‌کند خواستار گفت‌وگو است، اما در واقعیت، دستش به خون ملت‌های مظلوم مانند غزه، آغشته است و از هر فرصتی برای جنگ‌افروزی و کشتار استفاده می‌کند.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: رفتار متناقض آمریکا نشان‌دهنده چهره واقعی حاکمان آن‌ها است؛ کسانی که تلاش دارند در رسانه‌ها خود را حامی صلح معرفی کنند، اما در عمل به دنبال ویرانی و سلطه‌گری هستند.

وی در ادامه با گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری و با اشاره بزرگداشت و جایگاه معلم در فرهنگ اسلامی، گفت: معلمان مجاهدان عرصه اندیشه و اخلاق هستند.

امام جمعه رشت با تاکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در رشد و تعالی جامعه افزود: پیشرفت حقیقی هر جامعه‌ای مرهون تلاش‌های معلمان دلسوز و اندیشمند آن است.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به حادثه تلخ بندر شهید رجایی بندرعباس و با بیان اینکه مردم به شایعات و گمانه‌زنی‌های رسانه‌های معاند توجه نکنند، تصریح کرد: علت حادثه هنوز در دست بررسی کارشناسان است و باید با دقت مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد تا از تکرار آن جلوگیری شود.

کد خبر 862667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.