لزوم تقویت ارزش غذایی لبنیات برای جبران کاهش مصرف

سرپرست اداره امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم افزایش ارزش غذایی محصولات لبنی در کشور گفت: یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، حشمت‌الله رضوی با اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنی‌شده با ویتامین‌ها اظهار کرد: این محصولات می‌تواند بخشی از خلاء تغذیه‌ای ناشی از کمبود ویتامین‌ها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند.

وی افزود: محصولات غنی‌شده می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه به‌ویژه برای گروه‌های حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار ایفا کند.

سرپرست اداره امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، در حالی که میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم می‌رسد و این تفاوت نگران‌کننده است و می‌تواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.

رضوی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات باکیفیت و ارزشمند لبنیات گفت: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالم‌تر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر شود.

کد خبر 861237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.