رحیم شوقی در حاشیه نشست شهرهای خلاق یونسکو در ایران که به میزبانی شهر سنندج برگزار شد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کردستان به تشریح ظرفیتهای شهر رشت در حوزه خوراکشناسی اقدامات انجام شده برای توسعه این صنعت و برنامههای آینده این شهر برای تعامل با سایر شهرهای خلاق پرداخت و اظهار کرد: شهر رشت در حوزه خوراکشناسی سرآمد است و متنوعترین خوراک را در سطح کشور دارد.
وی افزود: طی چند سال اخیر و پس از انتخاب رشت بهعنوان شهر خلاق خوراک، زیرساختهای مناسبی نیز در حوزه رستورانداری و گردشگری در این شهر آماده شده است و امروز رستورانهای متعددی با ارائه غذاهای سنتی و بومی محلی، میزبان بسیاری از هموطنان ما از سراسر کشور و حتی میهمانان خارجی هستند.
شهردار رشت خاطرنشان کرد: توانستیم با حمایتی که مجموعه مدیریت شهری از بخش خصوصی داشته است، این برند را برای شهر رشت حفظ کنیم و هر ساله نیز همایشها و نشستهایی را در سطح شهر رشت با دعوت از همه شهرهای عضو شبکه شهرهای خلاق و مراکز استان برگزار کردهایم، همچنین برای سال جاری نیز برنامههایی را از این دست در دستور کار داریم.
شوقی اضافه کرد: بر این اعتقاد هستیم که این نشستها میتواند به شهرها کمک کند تا با همافزایی، همفکری و تبادل تجربیاتی که دارند بتوانند از این ظرفیت برای توسعه شهرهای خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
وی ادامه داد: استقبال بسیار خوبی هم از سوی مردم و هم دستگاههای فرهنگی در سطح شهر رشت صورت گرفته و بیشتر بار این طرح بر دوش مردم شهر رشت است.
شهردار رشت گفت: حضور پرشور مردم در مناسبتهای مختلف در کنار ما موجب شده است تا بتوانیم از ظرفیتهای غذایی شهرمان به نحواحسن استفاده کنیم.
شوقی افزود: اقتصاد غالب شهر رشت در حوزه غذا است و رستورانهای مطرحی در چند سال گذشته در شهر رشت راهاندازی شدهاند، امروز نیز میزبان خوبی در شهر سنندج بودیم و امیدواریم برگزاری اینگونه نشستها تداوم داشته باشد.


نظر شما