هشدار هواشناسی برای وزش باد گرم و افزایش دما در گیلان/ هوا تا ۶ درجه گرم‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی گیلان از هشدار سطح زرد برای وزش باد گرم و افزایش دما از امروز تا روز یکشنبه در استان خبر داد و گفت: طی این مدت، وزش باد گرم (برخی مناطق شدید، ارتفاعات و دامنه‌ها گاهی خیلی شدید)، افزایش دما (به‌طور متوسط سه تا شش درجه سلسیوس در نقاط مختلف استان) پیش‌بینی می‌شود.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده فعالیت تناوبی جریانات جنوبی تا اوایل هفته آینده در منطقه و در پاره‌ای نواحی ساحلی و جلگه‌ای، پدیده مه یا مه‌آلود مورد انتظار است.

وی افزود: طی این مدت گاهی به سبب شکل‌گیری ناپایداری‌های همرفتی، در بعضی نقاط افزایش ابر، و رگبار و رعدوبرق (به ویژه ارتفاعات و دامنه‌ها موقتی شدید) و احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان از هشدار سطح زرد برای وزش باد گرم و افزایش دما از امروز تا روز یکشنبه در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: طی این مدت فعالیت تناوبی جریانات جنوبی و وزش باد گرم (برخی مناطق شدید، ارتفاعات و دامنه‌ها گاهی خیلی شدید)، افزایش دما (به طور متوسط سه تا شش درجه سلسیوس در نقاط مختلف استان) و احتمال خیزش و گسیل گرد و خاک به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌های گیلان پیش‌بینی می‌شود.

دادرس تصریح کرد: آسیب به محصولات زراعی و باغی، آسیب به سازه‌های موقتی و سست، گلخانه‌ها، تابلوها و بنرهای تبلیغاتی و احتمال سقوط اجسام از ارتفاع، احتمال شکستن درختان، گسترش آتش‌سوزی احتمالی جنگل‌ها و مراتع از اثرات فعالیت این سامانه پیش‌بینی شده است.

وی تاکید کرد: با توجه وزش باد گرم، شهروندان و مسافران از روشن کردن آتش در مراتع و عرصه‌های جنگلی استان پرهیز کنند و در صورت برپا کردن آتش، در هنگام ترک طبیعت از خاموش بودن آتش اطمینان حاصل کنند.

مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه مخاطرات هواشناسی از امروز تا روز یکشنبه در استان پیش‌بینی شده است، افزود: به منظور جلوگیری از وقوع حوادث و صدمات ناگواری انسانی، شهروندان و مسافران طی این مدت از کوهنوردی در مناطق کوهستانی خودداری و هنگام تردد در جاده‌های کوهستانی احتیاط کنند.

دادرس با بیان اینکه کشاورزان به ویژه گلخانه‌داران و مرغداری‌ها تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از وزش باد گرم را به عمل آورند، اضافه کرد: شهروندان طی این مدت از تردد و استقرار در زیر درختان و سازه‌های موقتی بزرگ و سست خودداری کنند.

وی با بیان اینکه طی این مدت، لغو پرواز هواپیماهای سبک و تفریحی و گلایدر، محکم کردن سازهای موقتی، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها ضروری است، گفت: دریای خزر تا اوایل هفته آینده، آرام با موج کوتاه پیش‌بینی می‌شود و برای کلیه فعالیت‌های مرتبط مناسب است.

کد خبر 860397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.