به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احسان عسگری صبح امروز_چهارشنبه سوم اردیبهشت_ در بازدید از اموال تملیکی مازندران در شهرک صنعتی جویبار با بیان اینکه مازندران در سال گذشته شرایط مطلوبی در فروش و مزایده اموال نداشت، اظهار کرد: با اقدامات صورتگرفته، موفق به فروش ۲۴ میلیارد تومان اموال از طریق مزایده شد.
وی از بهبود این روند در سالجاری بهبود خبر داد و افزود: میزان فروش اموال تملیکی در فروردین سالجاری به ۶۸ میلیارد تومان رسیده است.
مدیرعامل جمعآوری و فروش اموال تملیکی کشور با بیان اینکه انجام این اقدام موجب تسریع در تعیین تکلیف اموال توقیفی شده و مازندران را در جمع شش استان برتر کشور در این حوزه قرار داده است، گفت: با توجه به اهمیت تعیین تکلیف اموال رسوبی، سیاستهای سازمان در هفت محور به استانهای کشور ابلاغ شده است تا پروندههای قدیمی با سرعت بیشتری بررسی شوند.
عسگری خاطرنشان کرد: انتظار میرود با ادامه این روند، شفافیت و سرعت در فروش اموال تملیکی افزایش پیدا کند و از انباشت اموال در انبارهای دولتی جلوگیری شود.




نظر شما