تامین اعتبار برای پروژه‌های نیمه‌تمام شهری به طور ویژه پیگیری شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: تامین اعتبار برای پروژه‌های نیمه‌تمام همچون مدرسه ۹ کلاسه مهدیه (غرب شهرکرد) و کلینیک دندان‌پزشکی چالشتر و دیگر پروژه‌های شهری استان به طور ویژه پیگیری شود و همچنین سهم استان از اعتبارات بازآفرینی شهری به منظور تکمیل این پروژه‌ها افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی امروز _یکشنبه سی‌ویکم فروردین_ در نشست ستاد بازآفرینی شهری استان اظهار کرد: بازآفرینی شهری سبب ارتقا و بهبود شرایط زندگی شهروندان، بهسازی محیط زیست، افزایش اشتغال و ارزش املاک و ارتقای اقتصاد و دسترسی بهتر به خدمات بهداشتی و درمانی و آموزشی می‌شود که همین موضوع می‌تواند به توسعه پایدار و مدیریت بهتر منابع شهری کمک کند.

وی افزود: در این زمینه برنامه جامع اقدام مشترک که مورد تاکید مسئولان استانی است، می‌تواند سبب ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و همه دستگاه‌ها و شهرداران باشد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: همه دستگاه‌های عضو ستاد بازآفرینی شهری باید با اهداف و برنامه‌های این ستاد همراه و همگام باشند و برای برنامه‌ها و طرح‌هایی که در چارچوب بازآفرینی شهری در محلات دارای بافت‌های فرسوده انجام می‌شود طرح داشته باشند.

مردانی اضافه کرد: اجرای طرح بازآفرینی شهری از نیازهای اصلی توسعه شهرها است لذا برای در نظر گرفتن و رعایت مبانی قانونی در تمام حوزه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شرح وظایف دستگاه‌های اجرایی اعلام شود.

وی بیان کرد: جلسات بازآفرینی شهری باید در راستای توسعه استان و رفع موانع پیشرفت در همه مناطق به صورت منظم و مرتب برگزار شود، چرا که توسعه متوازن شهری مستلزم اجرای فرآیند بازآفرینی شهری است و تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان در این حوزه باید متناسب با نیاز شهرستان‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: به منظور بهسازی معابر در شهرهای استان و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام قول‌هایی داده شده است، از جمله اختصاص قیر رایگان که باید با پیگیری مسئولان استانی و مساعدت مرکز محقق شود.

مردانی با اشاره به مطالعات امکان‌سنجی انجام شده درباره اراضی مجاور چشمه برم لردگان گفت: تأمین اعتبار برای طرح ساماندهی این اراضی و اسکان مجدد مورد تاکید است که باید پیگیری شود.

وی اظهار کرد: از ۴۳ شهر چهارمحال‌وبختیاری ۲۲ شهر دارای بافت فرسوده است و درخواست می‌شود نسبت به تعیین محدوده‌های بافت فرسوده در سایر شهرها اقدامات لازم و عملیاتی انجام شود.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری افزود: تأمین اعتبار برای پروژه‌های نیمه‌تمام همچون مدرسه ۹ کلاسه مهدیه (غرب شهرکرد) و کلینیک دندان‌پزشکی چالشتر و دیگر پروژه‌های شهری استان به طور ویژه پیگیری شود و همچنین سهم استان از اعتبارات بازآفرینی شهری به منظور تکمیل این پروژه‌ها افزایش پیدا کند.

مردانی اضافه کرد: با توجه به کمبود زمین در اکثر شهرهای چهارمحال‌وبختیاری توجه به احیای بافت فرسوده می‌تواند اقدام مؤثری در این زمینه باشد و مدیرکل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن استان نسبت به جذب حداکثری تسهیلات حوزه بازآفرینی شهری اقدامات لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: دولت چهاردهم در راستای اجرای عدالت اجتماعی نگاه ویژه‌ای به بحث خدمات‌رسانی شهری دارد و همه مقوله‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، محیط زیست و نیازهای شهری باید در آن دیده شود که با رشد تمام شاخص‌های بازآفرینی شهری ما می‌توانیم به توسعه پایدار و متوازن برسیم.

جذب ۴۵۰۰ تن قیر برای بافت فرسوده

خدایار باقری، مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری در ادامه اظهار کرد: حوزه راه و شهرسازی به عنوان یکی از عوامل کلیدی در ارتقای رفاه عمومی جامعه شناخته می‌شود، این حوزه به ویژه در زمینه بهبود بافت‌های فرسوده تاریخی و مناطق مختلف شهری نقش مهمی دارد.

وی افزود: در دو تا سه سال اخیر فعالیت‌ها در زمینه بهسازی بافت‌های فرسوده در استان با رضایت کمتری روبه‌رو شده است، با این حال، مسئولان اداره کل راه و شهرسازی استان تلاش می‌کنند این روند را تغییر و بهبود شرایط را تسریع کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری گفت: به منظور بررسی و رفع مشکلات موجود، اولین جلسه ستاد بازآفرینی استان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، هدف این جلسه، انعکاس مطالبات استانی و بررسی نیازهای اساسی شهرها و شهرستان‌ها بود.

باقری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین محورهای این جلسه، بررسی اعتبارات لازم برای پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح شهرها بود، همچنین در این جلسه تأمین اعتبار برای بهسازی بافت‌های فرسوده و افزایش سرعت آسفالت معابر مورد بحث قرار گرفت.

وی ادامه داد: در سال مالی ۱۴۰۳، چهارمحال‌وبختیاری بیشترین مقدار قیر را در کشور به میزان چهار هزار و ۵۰۰ تن برای بافت فرسوده دریافت کرد که این اقدام به تحول زیرساخت‌های شهری کمک زیادی خواهد کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: امیدواریم با آماده‌سازی معابر و انجام پروژه‌های مختلف، در سال‌های آینده، اعتبارهای بهتری برای استان تخصیص پیدا کند و تلاش‌های بیشتری در زمینه بهسازی بافت‌های فرسوده انجام شود.

کد خبر 859374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.