پنجشنبه‌ها در کرمانشاه تعطیل شد

استاندار کرمانشاه گفت: طرح دورکاری روزهای پنجشنبه برای دستگاه‌های اجرایی استان در نیمه نخست سال‌جاری اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _ شنبه سی‌ام فروردین _ در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: طرح دورکاری در روزهای پنجشنبه حاصل بیش از یک ماه کار کارشناسی بوده و با هدف مدیریت مصرف انرژی، تحکیم بنیان خانواده و ارتقای بهره‌وری دستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه نظرات کارشناسان، فعالان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این زمینه گرفته شده است، افزود: این تصمیم پس از بررسی‌های کارشناسی در شورای تأمین، شورای برنامه‌ریزی و شورای تحول اداری استان مطرح و نهایی شده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به بررسی وضعیت استان‌های هم‌جوار در این زمینه گفت: مسائل ما با دیگر استان‌ها هم‌پوشانی دارد و لازم بود تصمیمی گرفته شود که جامع و هماهنگ باشد.

وی تصریح کرد: اجرای این طرح فقط شامل دستگاه‌های اجرایی استان می‌شود و سیستم بانکی از این قاعده مستثنی است، چرا که فعالیت بانک‌ها تابع تصمیم شورای هماهنگی بانک‌ها و بانک مرکزی است و آن‌ها در روزهای پنجشنبه به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

حبیبی با تأکید بر اینکه این تصمیم فعلاً برای نیمه نخست سال گرفته شده است، گفت: در صورت نیاز، اصلاحات لازم از سوی کارگروه تحول اداری اعمال خواهد شد و تصمیمات جدید متناسب با شرایط گرفته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند در چارچوب دورکاری، فعالیت‌های خود را در روزهای پنجشنبه دنبال کرده و با تعیین وظایف مشخص برای کارکنان، از بروز وقفه در ارائه خدمات جلوگیری کنند.

استاندار کرمانشاه در پایان گفت: برخی دستگاه‌ها از گذشته در روزهای پنجشنبه تعطیل بوده‌اند، از جمله شرکت‌های آب منطقه‌ای، توزیع برق و برخی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، اما سایر دستگاه‌ها نیز از این پس براساس تصمیم گرفته شده در قالب دورکاری فعالیت خواهند داشت و این روند در طول سال از سوی کارگروه تخصصی قابل بررسی و ارزیابی خواهد بود.

کد خبر 859059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یک نفر در مقابل همه IR ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
    31 0
    بررسی مصاحبه های چاپ شده از آقای محمود نجفی عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران حاکی از مخالفت شدید ایشان با تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری کارکنان است. بالاخره ایشان توانست امیال خود را از پشت پرده بر مقامات مسئول، تحمیل کند که نتیجه آن مانع تراشی و عدم اجرای مصوبه ای است که حاصل سه سال تفکر جمعی مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و دولت است. یک نفر در مقابل همه ایستاد.
  • ریشه مساله IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    20 0
    لطفا برای حل مساله عدم اجرای مصوبه مجلس در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها بجای مراجعه به مجمع تشخیص مصلحت نظام به آقای محمود نجفی عرب ،رئیس اتاق بازرگانی تهران مراجعه فرمایید. ریشه همه مخالفت ها آنجاست.
  • تشکر IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    39 0
    دروود بر استاندار فرهیخته کرمانشاه، جناب آقای دکتر منوچهر حبیبی.