محمد کریمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری با اشاره به کیفیت آب آشامیدنی در استان اظهار کرد: بهمنظور اطمینان از کیفیت و سلامت آب آشامیدنی، شرکت آب و فاضلاب به همراه دانشگاه علوم پزشکی بهصورت روزانه به سنجش میزان کلر باقی مانده و کدورت آب اقدام میکند.
وی با اشاره به افت فشار آب در مناطق فرادنبه و الهیه بروجن افزود: هیچ مشکلی در تأمین آب شرب مردم این مناطق وجود ندارد، در صورتی که مشترکان با افت فشار آب روبهرو شدند، میتوانند مراتب را از طریق تلفن شبانهروزی ۱۲۲ گزارش دهند تا بررسیهای لازم صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه ایجاد حوادث در خطوط انتقال و شبکه توزیع آب امری اجتنابناپذیر است، گفت: این حوادث بیدرنگ توسط اکیپهای رفع حوادث برطرف میشود، اما همچنان حدود ۳۰ درصد از شبکههای آبرسانی استان نیاز به تعویض دارند که متناسب با اعتبارات موجود، اقدامات لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
کریمی ادامه داد: مصرف روزانه آب در استان بیش از سه هزار لیتر در ثانیه و در شهرکرد ۷۰۰ لیتر در ثانیه بوده و بیشترین مصرف آب بهدلیل گرمای هوا در دوازدهم مرداد سال گذشته به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، مصرف آب معادل ۹۱ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۴۵ متر مکعب بود، این آمار در سال ۱۴۰۳ به ۹۴ میلیون و ۷۱۶ هزار و ۷۰ متر مکعب رسید و چهار درصد افزایش پیدا کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه از مردم درخواست میشود در مصرف آب صرفهجویی کنند و برای مصارف غیرشرب از آب شرب استفاده نکنند، گفت: بهکارگیری راههای صرفهجویی میتواند نقش مؤثری در مدیریت منابع آب داشته باشد.
کریمی عنوان کرد: یکی از چالشهای اصلی شرکت آبفای چهارمحالوبختیاری، کمبود اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمهتمام است، همکاری مردم در اجرای پروژههای در حال اجرا بهدلیل محدودیتهای فصل کاری از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: پای کار آمدن خیران آبرسان میتواند به تأمین منابع آب پایدار کمک کند، این همکاریها در شرایط فعلی بسیار حائز اهمیت است و میتواند مشکلات موجود در تأمین آب شرب را کاهش دهد.
نظر شما