طرح خاتم، گامی به سوی توانمندسازی زنان و دختران کرمانشاهی

مدیرکل سازمان بهزیستی استان کرمانشاه گفت: تغییر رویکرد سازمان بهزیستی از رویکردهای گذشته پلی به سمت پیشگیری و آگاهی‌بخشی در دهه‌های اخیر است که با اجرای طرح خاتم به‌عنوان یک برنامه توانمندسازی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، نمود عینی پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهزاد شهبازی امروز _ چهارشنبه بیست‌وهفتم فروردین _ در اختتامیه رویداد استانی طرح خاتم اظهار کرد: بسیار خرسندم از اینکه رویکرد سازمان بهزیستی بر پیشگیری آسیب‌های اجتماعی استوار است و برنامه خاتم با تمرکز بر خودمراقبتی، آگاهی‌سازی، تاب‌آوری و مهارت‌آموزی، نقش مهمی در این راستا ایفا می‌کند.

وی افزود: تأکید بر تغییر رویکرد از سیاست‌های اجتماعی از دهه ۶۰ با رویکرد اسلام‌گرایانه و اخلاقی، تا دهه ۷۰ با تمرکز بیشتر بر رویکردهای پلیسی و امنیتی، و در نهایت دهه ۸۰ و پس از آن با گرایش به سمت پیشگیری، پذیرش واقعیت آسیب‌های اجتماعی و آگاهی‌بخشی، یک گام مثبت و سازنده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه جامعه هدف رویداد خاتم، دختران ۱۳ تا ۲۰ ساله و زنان ۲۵ تا ۴۵ سال است. تصریح کرد: در واقع طرح خاتم به دنبال توانمندسازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است که بسیار حائز اهمیت است. البته، مشارکت و هم‌افزایی سایر دستگاه‌ها با سازمان بهزیستی برای اجرای موفق‌تر طرح‌های پیشگیرانه، ضروری است.

شهبازی گفت: در طرح خاتم موضوعات مهمی همچون؛ حل مسئله، رفتارهای جنسی پرخطر، ابراز وجود، نه گفتن، مواد مخدر، بلوغ، مسئولیت‌پذیری و سرپرستی، سرفصل‌های بسیار مهم و کاربردی برای آموزش و توانمندسازی جامعه هدف هستند.

وی گفت: امیدوارم با همکاری و تلاش همگانی، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سطح سلامت و بهزیستی جامعه باشیم.

کد خبر 858269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.