برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با نقش‌آفرینی مدیریت شهری

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان‌رضوی به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی سال‌جاری با مشارکت و نقش‌آفرینی مدیریت شهری مشهد مقدس در مرداد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی با اشاره به مصوبه و ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر برگزاری کنگره شهدای خراسان رضوی اظهار کرد: برهمین اساس، مرداد سال‌جاری، برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان‌رضوی را پیش رو داریم.

وی با بیان اینکه اقدامات پیش‌بینی شده برای اجرای کنگره به دو بخش زیرساختی و برنامه‌ای تقسیم می‌شود، افزود: در حوزه زیرساختی به منظور میزبانی از خیل عظیم کسانی که در آئین اختتامیه و برنامه‌ها شرکت می‌کنند، طراحی سازه و محوطه‌سازی درنظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: پیوست این کنگره، برنامه‌هایی است که از ماه‌ها قبل، اجرای آن‌ها هدف‌گذاری و طراحی شده است.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه این اقدامات را در تعامل و همکاری با سپاه امام‌رضا (ع) به پیش می‌بریم، تصریح کرد: مدیریت شهری مشهد مقدس با توجه به اینکه کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان‌رضوی به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی سال جاری می‌تواند رقم بخورد، در این رویداد فاخر نقش‌آفرینی می‌کند و در تمام حوزه‌ها، کمک‌ها و مشارکت خود را به میدان می‌آورد.

وی افزود: نشر کتاب، تهیه فیلم و مستندهای شهدا، اکران و فضاآرایی‌های شهری، اجرای نمایش‌های خیابانی و فاخر، نام‌گذاری و نشان دادن تمثال شهدا و نصب سردیس به نحوی طراحی شده است که در این ایام، حال‌وهوای مشهدالرضا (ع)، حال و هوای فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

حجت‌الاسلام منصوریان افزود: باید توجه داشت که نخستین و تنها فرهنگ متناسب با فرهنگ وجودی مشهد مقدس، همین ایثار و شهادت است که موجب شده در این زمینه مشارکتی داشته باشیم.

کد خبر 858136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.