هوای زنجان در وضعیت بسیار خطرناک قرار دارد

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: هوای زنجان در وضعیت بسیار خطرناک قرار دارد و برای همه گروه‌های سنی خطرناک است.

کاوه حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: هم اکنون شاخص کیفی هوای استان منتهی به ساعت هفت صبح امروز بر روی عدد ۵۰۰ قرار گرفته که این وضعیت برای تمامی گروههای سنی خطرناک است.

وی افزود: شاخص هوا از صفر تا ۵۰ پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ قابل قبول، بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ برای گروه‌های حساس ناسالم و از ۱۵۱ تا ۲۰۰ نیز برای همه افراد ناسالم است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان گفت: در ساعت ۷ صبح غلظت آلودگی زیاد نبود که نیاز به تعطیلی باشد.

حقیقی ادامه داد: در ساعتی که باید مدارس تعطیل می‌شد؛ میزان غلظت آلودگی هوا در حد استاندارد بود.

وی افزود: البته رفته رفته آلودگی افزایش یافته و در این زمان به اوج خود رسیده است؛ اما رفته رفته از شدت آلودگی هوا کاسته خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان افزود: این غبار فقط امروز مهمان زنجان است و البته در مرکز استان بیشتر وجود دارد و فردا این پدیده را نخواهیم داشت.

کد خبر 857727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.