به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری استان سمنان، حجتالاسلام محمدصادق اکبری اظهار کرد: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و جرح پاکبان شهرداری توسط فردی در بلوار مولوی سمنان، مراتب پیگیری قانونی و برّرسی صحت و سقم ماهیّت این موضوع به دادستان مرکز استان دستور داده شد.
وی با بیان اینکه پرونده قضائی برای رسیدگی دقیق و قاطعانه به این موضوع در یکی از شعب تحقیق دادسرای عمومی و انقلاب سمنان تشکیل شد، افزود: با صدور دستورات قانونی مقام قضائی و همکاری پلیس، ضارب و مالک خودرو شناسایی، دستگیر و تفهیم اتهام شدند و اتخاذ تصمیم و احراز دقیق جرم مستلزم تحقیقات لازم و تکمیل سیر قانونی پرونده است.
رئیس کل دادگستری استان سمنان با توصیه به شهروندان به سعهصدر در رویارویی با یکدیگر، خاطرنشان کرد: انظار، اماکن و معابر عمومی محلی برای تخلیه ناراحتیهای شخصی نیست و حفظ آرامش شخصی و خودداری از بروز رفتارهای ناپسند در سطح جامعه، کمترین انتظاری است که از یکایک شهروندان مورد توقع است و زیبنده نیست این رفتارها در جامعه اتفاق بیفتد و حتی در فضای مجازی هم منتشر شود.
اکبری با اشاره به برخورد قانونی با عوامل دخیل در این پرونده، تصریح کرد: حفظ و تأمین امنیت پایدار در فضای مجازی و آرامش اجتماعی در جامعه خط قرمز دستگاه قضائی استان است.


نظر شما