عاملان نزاع دسته‌جمعی در رشت دستگیر شدند

فرمانده انتظامی رشت از دستگیری پنج نفر از عاملان نزاع و درگیری در بلوار امام رضا شهرستان خبر داد و گفت: این افراد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، عیسی روشن‌قلب امروز _یکشنبه بیست‌وچهارم فروردین_ با بیان اینکه اخلال در نظم عمومی و ارعاب شهروندان خط قرمز پلیس است، اظهار کرد: مجموعه انتظامی قاطعانه و بدون اغماض با هرگونه اقدامی که مخل امنیت و آرامش شهروندان شود برخورد خواهد کرد.

وی افزود: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری دسته جمعی چند نفر در بلوار امام رضا شهرستان رشت، مأموران انتظامی این شهرستان بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با بیان اینکه با حضور پلیس پنج نفر از عاملان نزاع و درگیری که موجب سلب آرامش عموم شده بودند دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: این افراد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

روشن‌قلب تصریح کرد: افرادی که باعث تشویش اذهان عمومی و القا حس ناامنی می‌شوند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و برخورد پلیس در مقابل هر نوع ایجاد مزاحمت سرسختانه خواهد بود.

کد خبر 857328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.