باران آذربایجان‌ شرقی را فرامی‌گیرد

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با نفوذ سامانه بارشی از روز دوشنبه به استان، بارش باران نواحی گرمسیر و بارش برف نواحی سردسیر و ارتفاعات را فرامی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، محمد امیدفر صبح امروز _شنبه بیست‌وسوم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، این وضعیت تمام نواحی استان را در بر می‌گیرد و موجب بارش رگبار باران و تگرگ، غرش آذرخش و وزش باد به نسبت شدید می‌شود.

وی افزود: بر این اساس، احتمال آب گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها و لغزندگی جاده‌ها وجود دارد، بنابراین انجام اقدامات پیشگیرانه از سوی دستگاه‌های خدماتی و امدادی برای مقابله با خطرات احتمالی وجود دارد.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: امروز و فردا نیز بارش باران پراکنده در نواحی شمالی استان به ویژه منطقه ارسباران ادامه پیدا می‌کند.

امیدفر با اشاره به تغییرات دمایی هفته جاری در استان، ادامه داد: امروز و فردا دمای هوا به صورت نسبی افزایش می‌یابد ولی از روز دوشنبه با فعالیت سامانه بارشی دوباره دما کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، میانه با دمای ۲۲ درجه سانتی گراد و ورزقان با دمای صفر درجه به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین شهرهای استان بودند.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: در این بازه زمانی، دمای تبریز در گرم‌ترین زمان به ۱۶ و در خنک‌ترین زمان به سه درجه سانتی گراد بالای صفر رسید و دمای فعلی این شهر (۱۱:۴۵) ۱۴ درجه بالای صفر گزارش شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه گرم‌تر شده است.

کد خبر 856961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.