به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی پیرصالحی با اشاره به صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری محصولات شوینده و بهداشتی، این رقم را با توجه به توانمندیهای صنعت داخلی، ناکافی دانست و اظهار کرد: تمرکز بیشتری بر توسعه صادرات در این حوزه نیاز است.
وی افزود: تولیدکنندگان صنایع شوینده و آرایشی با توجه به ظرفیتهای موجود، باید نقش فعالتری در توسعه بازارهای صادراتی ایفا کنند، عملکرد بازار داخلی این محصولات مطلوب بوده و اکنون زمان آن رسیده است که رویکرد صادراتمحور در اولویت قرار گیرد.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه ظرفیت موجود صنعت با میزان صادرات فعلی همخوانی ندارد، تصریح کرد: تعداد زیادی شرکت موفق در این حوزه فعال هستند، اما سهم صادراتی آنها اندک است، در سال جاری باید با برنامهریزی دقیق و هدفمند، زمینه حضور مؤثر در بازارهای بینالمللی فراهم شود.
پیرصالحی با اشاره به توان تولید ماشینآلات صنعتی در کشور تصریح کرد: اگرچه حوزه ماشینآلات تحت نظارت وزارت صمت قرار دارد، اما بخش زیادی از تجهیزات مورد استفاده در این صنعت با کیفیت بالا در داخل کشور تولید میشود و در اختیار تولیدکنندگان قرار دارد.
وی نظارت بر کیفیت را از اولویتهای اصلی سازمان غذا و دارو دانست و گفت: کارشناسان اداره کل آرایشی و بهداشتی بهصورت دقیق بر کیفیت محصولات نظارت دارند، امروز میتوان گفت محصولات تولید داخل از لحاظ کیفی، قابلیت رقابت با نمونههای مشابه خارجی را دارند.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو به موضوع قاچاق و وجود محصولات تقلبی در این حوزه اشاره کرد و افزود: اگر بخشی از نیاز بازار از طریق واردات کنترلشده تأمین شود، میتوان از رشد بازار قاچاق جلوگیری کرد، هرچند محصولات دارای مشکل در بازرسیهای میدانی از بازار جمعآوری میشود، اما آمار دقیقی از حجم قاچاق در دست نیست و شواهد میدانی حاکی از گستردگی آن است.
نظر شما