اتحادیه‌های کارگری ۱۲۰ کشور در کنار ایران ایستاده‌اند

رئیس افتخاری فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری ۱۲۰ کشور را در کنار و حامی ایران دانست و گفت: از شما حمایت خواهیم کرد زیرا بر این باور هستیم که خودتان باید در داخل برای کشور تصمیم بگیرید و کسی از بیرون حق تصمیم‌گیری ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جورج ماوریکاس امروز_ پنجشنبه بیست و یکم فروردین_ در جمع اعضای خانه کارگر اصفهان اظهار کرد: بسیار خرسندم این فرصت را پیدا کردم، در شهر زیبای اصفهان باشم که پایتخت قدیمی ایران و پر از تاریخ و تمدن است.

وی با اشاره به عضویت بیش از ۱۰۵ میلیون کارگر در این اتحادیه افزود: به عنوان رئیس افتخاری اتحادیه کارگری جهان و رئیس انستیتو بین‌المللی کارگران جهان برای آموزش و تحصیل در جمع شما هستم، همچنین بر ضد تحریم‌های ناجوانمردانه بر علیه ایران با شما اعلام همبستگی می‌کنم.

رئیس افتخاری فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری ۱۲۰ کشور را در کنار و حامی ایران دانست و ادامه داد: از شما حمایت خواهیم کرد زیرا بر این باور هستیم که خودتان باید در داخل برای کشور تصمیم بگیرید و کسی از بیرون حق تصمیم‌گیری ندارد.

وی عنوان کرد: با مبارزه در برابر تجاوز آینده را خواهید ساخت، انستیتو جهانی کارگران نیز تصمیم گرفت که دفتر اوراسیا خود را در ایران ایجاد کند و در ماه سپتامبر جلسه‌ای در این ارتباط و برای افتتاح آن برگزار می‌شود.

ماوریکاس هدف از تشکیل این انستیتو را همبستگی بین کشورهای همسایه و قاره جهانی اعلام کرد و افزود: در جلسه با رهبران تشکل خانه کارگر تصمیم گرفتیم از اتحادیه کارگری جهان شامل کشورهای اوراسیا، آمریکا لاتین و اروپا دعوت کنیم و با حضور در سمیناری مسائل را بررسی کنیم تا به نتیجه برسیم.

وی یکی از هدف‌های اصلی انستیتو را حمایت از کارگران قشر بازنشسته و نسل جوان برای زندگی بهتر بیان کرد و گفت: توجه به این موضوع برای نسل امروز و آینده ادامه تولید را به همراه خواهد داشت، همچنین باید از ظرفیت زنان کارگر حمایت کنیم، به حقوق کارگران و تأمین اجتماعی جامعه آنها احترام بگذاریم.

رئیس افتخاری فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری توجه به تأمین اجتماعی، بهداشت ایمنی و کرامت انسانی کارگران را در دستور کار همه اتحادیه‌های کارگری بیان کرد و ادامه داد: به طور کلی کرامت انسانی برای همه طبقات و در همه سطح‌های جامعه را خواستاریم به ویژه اکنون که پدیده‌ای با نام هوش مصنوعی پدیدار شده، وظیفه ما در انستیتو باید بررسی مشکلات این پدیده در کنار ظرفیت‌ها و پیشرفت‌های علمی آن باشد.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از تکنولوژی جدید در جامعه گفت: در پایان با ملت مظلوم فلسطین اعلام همبستگی و اعلام می‌کنیم در کنار آنها بوده و هستیم، ما مخالف تحریم هستیم زیرا بر علیه مردم و گروه‌های ضعیف هستند به همین دلیل در کنار شما ایستاده‌ایم و شما تنها نخواهید بود.

کد خبر 856483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.