ظرفیت تولید شیرخشک در بالاترین سطح قرار دارد

سرپرست اداره فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: ظرفیت تولید شیرخشک در حال حاضر در بالاترین حد خود قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، علی صفا با اشاره به افزایش ظرفیت تولید شیرخشک در کشور اظهار کرد: تولید شیرخشک در حال حاضر به سطح بالایی رسیده است و این امکان فراهم شده که نیازهای داخلی تأمین شود، سازمان غذا و دارو همواره نظارت دقیق بر کیفیت این محصولات دارد تا از سلامت مصرف‌کنندگان اطمینان حاصل شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید شیر خشک در حال حاضر در بالاترین حد خود قرار دارد، افزود: در صورت بروز هرگونه تغییر در تقاضا و نیاز بازار، سازمان غذا و دارو آماده است تا در صورت ضرورت، واردات شیرخشک را انجام دهد تا تأمین نیاز مصرف‌کنندگان بدون هیچ مشکلی ادامه یابد.

سرپرست اداره فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: هدف ما از این اقدامات، اطمینان از دسترسی مردم به شیرخشک با کیفیت و در زمان مناسب است تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن از سلامت جامعه حمایت کنیم.

کد خبر 856178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.