نیروهای مرزبانی و حفاظتی در تأمین امنیت کشور نقش حیاتی دارند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام با تاکید بر نقش حیاتی نیروهای مرزبانی و حفاظتی در تأمین امنیت کشور، گفت: هدیه شهیدان در آغاز سال نو، نعمت الهی است که به استان ایلام اعطا شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجت‌الاسلام الله‌نور کریمی‌تبار امروز _چهارشنبه بیستم فروردین_ در مراسم تشییع پیکر مطهر گروهبان یکم «محمدرضا صداقت‌پور» و سرباز وظیفه «علی کریمی»، شهدای مرزبانی اظهار کرد: دل‌های انسان‌های خداجو، تشنه تلنگری از زلال معرفت الهی است و امروز این شهدای، مهمان مردم استان ما شده‌اند تا قلب‌ها را متوجه خدا کنند.

وی افزود: این شهدا، جوانانی دلیر و شجاعی بودند که جان خود را برای حفظ امنیت کشور، ناموس، سرمایه‌ها و دین مردم فدا کردند و شما خانواده‌های معزز، پیش از آن‌که سزاوار تسلیت باشید، لایق تبریک هستید، چرا که توانستید چنین فرزندان غیور و ارزشمندی را پرورش دهید.

امام جمعه ایلام تصریح کرد: شهادت مقامی والا است که این شهدا به آن نائل شده‌اند و اکنون به کاروان شهدای انقلاب اسلامی و شهدای کربلا پیوسته‌اند.

حجت الاسلام کریمی‌تبار خاطرنشان کرد: این شهیدان دیگر تنها متعلق به خانواده‌های خود نیستند، آن‌ها متعلق به تمام مردم استان و ملت ایران هستند.

وی ادامه داد: خداوند درباره شهدا می‌فرماید که آن‌ها زنده‌اند و در نزد پروردگار روزی می‌خورند، روح این شهیدان اکنون در میان ما حضور دارد و آنان از مقام خود خشنود هستند و به هم‌رزمان خود بشارت می‌دهند که در این راه نورانی، هیچ خوف و اندوهی نباید وجود داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام با تأکید بر نقش حیاتی نیروهای مرزبانی و حفاظتی در تأمین امنیت کشور، اضافه کرد: هدیه این شهیدان گرانقدر در آغاز سال نو، نعمتی الهی است که به استان ایلام اعطا شده است، شهادت این جوانان عرصه‌ای نورانی است که نشان از ایثار و تعهد نیروهای نظامی و انتظامی در دفاع از دین و آئین مردم دارد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار از حضور پرشور مردم، مسئولان و خانواده‌های شهدا در مراسم تشییع این شهدا تقدیر کرد و گفت: شرکت در این مراسم، افتخاری بزرگ و نعمت عظیمی است که نصیب مردم ایلام شده است.

کد خبر 856167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.