ضرورت اتصال پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی به تسهیلات بانکی نهضت ملی مسکن

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اختصاص آسانسور به ساختمان‌های احداث شده گفت: پروژه‌های مورد تعهد راه و شهرسازی باید به سیستم بانکی نهضت ملی مسکن متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان حبیب الله طاهرخانی امروز _شنبه شانزدهم فروردین_ در حاشیه بازدید از پروژه‌های مسکن مهر و شهرک‌های آبادان اظهار کرد: بسیاری از پروژه‌هایی که جزو تعهد وزارت راه و شهرسازی است به تسهیلات بانکی نهضت ملی مسکن متصل نشده‌اند و باید به سیستم تسهیلات بانکی متصل شوند.

وی درباره بعضی مشکلات پروژه‌های مسکن مهر آبادان از جمله در حوزه زیرساختی و آماده سازی افزود: مشکلات این ساختمان‌ها شناسایی و تصمیمات لازم گرفته شده است.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌ریزی برای آماده‌سازی و تکمیل محوطه‌سازی سایت مسکن مهر گفت: با وجود اقدامات انجام شده در زمینه احداث شبکه فاضلاب هنوز نتیجه لازم به دست نیامده است، بنابراین تصمیم گرفته شد تا بخشی از منابع مالی مورد نیاز توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین شود تا شرکت آب و فاضلاب نسبت به تکمیل شبکه و اتصال آن به تصفیه خانه اقدام کند.

طاهرخانی با اشاره به تلاش برای رفع مشکل آسانسورهای ساختمان‌های احداث شده توضیح داد: مسئولیت وزارت راه و شهرسازی اختصاص آسانسور است که این کار را اجرا کرده است و باید بنیاد مسکن این آسانسورها را نصب کند.

وی اضافه کرد: تصمیمات لازم را گرفته‌ایم و مسئولان استانی باید اجرای این موارد را پیگیری کنند.

کد خبر 854948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.