۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
هوای بارانی مهمان خوزستان شد

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: طی بعد از ظهر امروز استان به تدریج تحت تأثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرد و به تناوب تا اواسط وقت دوشنبه، در بخش‌های شمالی، شمالِ شرقی، شرقی و به‌ویژه ارتفاعات سبب بارش باران، رگبار و رعد و برق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _چهارشنبه سیزدهم فروردین_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی بعد از ظهر امروز استان به تدریج تحت تأثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرد و به تناوب تا اواسط وقت دوشنبه، در بخش‌های شمالی، شمالِ شرقی، شرقی و بویژه ارتفاعات استان سبب رگبار و رعدوبرق، وزش باد متوسط تا به نسبت شدید به همراه تندبادهای لحظه‌ای و احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد خواهد شد.

وی افزود: بیشترین حجم و شدت بارش‌ها از اوایل وقت جمعه تا اوایل وقت شنبه و در ارتفاعات استان پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: هر چند با توجه به ماهیِت فصل بهار و بالا بودن شاخص‌های ناپایداری، احتمال رگبارهای پراکنده و نقطه‌ای به همراه رعدوبرق و حتی شدت گرفتن بارش‌های نقطه‌ای در بقیه مناطق نیز مورد انتظار است.

سبزه‌زاری تاکید کرد: از طرفی با توجه به افزایش سرعت وزش بادها طی روزهای پنجشنبه تا شنبه (بویژه طی بعد از ظهرها)، احتمال خیزش گردوخاک‌های محلی و موقتی در بخش‌های مرکزی، غربی، جنوبی و جنوبِ شرقی استان دور از انتظار نیست. شمال خلیج فارس نیز در این ایام مواج و گاهی همراه با رگبار و رعدوبرق خواهد بود.

وی اضافه کرد: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با دمای ۳۷.۴ و ایذه ۱۲.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده و اهواز به بیشینه دمای ۳۶.۹ و کمینه دمای ۱۹.۵ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 854291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.