۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
تردد سنگین در محورهای کندوان و هراز

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به برقراری ترافیک در تمام مسیرهای استان از تردد سنگین در محورهای کندوان و هراز خبر داد.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران، ترافیک در تمام مسیرهای استان را سنگین و پرحجم دانست و اظهار کرد: در محور کندوان در هر دو مسیر رفت و برگشت، شاهد تردد سنگین هستیم.

وی با بیان اینکه در محور کندوان محدوده شمال به جنوب، جنوب به شمال، پل زنگوله، تونل کندوان، سیاه‌بیشه سنگین است، افزود: فعلاً برنامه محدودیت ترافیکی و اعمال یک‌طرفه شدن هراز در کندوان نداریم.

سرپرست پلیس راه مازندران از تردد سنگین محور هراز مسیر دو طرفه سنگین بیان کرد و گفت: این حجم تردد در محدوده‌های شاهاندشت، پلیس راه لاریجان، چلاو و تونل سپاسد مشاهده می‌شود.

عبادی با اشاره به اینکه تردد در محورهای سوادکوه و کیاسر پرحجم و روان گزارش می‌شود، تصریح کرد: مسیر تردد در سایر نوارهای ساحلی، مرکزی نیمه‌سنگین است.

وی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی و توجه بر قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی مسافران خاطرنشان کرد: رانندگان از سرعت و سبقت غیرمجاز، صحبت کردن تلفن همراه هنگام رانندگی خودداری کنند تا سفر خوش و بدون حادثه‌ای را پشت‌سر بگذرانند.

کد خبر 854147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.