روحالله صالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان ضمن تبریک عید سعید فطر اظهار کرد: در سالجاری نزدیک به یک هزار و ۹۰۰ پایگاه جمعآوری زکات فطره و فطریه سادات و کفارات در استان زنجان دایر شد.
وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ دستگاه پوز نانوایی نیز گزینه پرداخت زکات فطریه را در استان داشتند، افزود: طبق هماهنگی انجام شده با شورای هماهنگی بانکهای استان مبالغ زکات فطریه در همان روز عید فطر به حساب نیازمندان واریز میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه از دیروز تا ظهر امروز ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان زکات فطره در استان جمعآوری شده است، اضافه کرد: این مبالغ در همان روز عید فطر به حساب نیازمندان واریز شد.
وی با اشاره به اینکه پیشبینی برای واریز زکات فطره به حساب مددجویان کمیته امداد و بهزیستی انجام شده بود، ادامه داد: از کل مبلغ زکات ۶۰ درصد به حساب مددجویان کمیته امداد و ۴۰ درصد هم به حساب مددجویان بهزیستی واریز خواهد شد.
صالحی با اشاره به اینکه پرداخت زکات هم اکنون نیز در استان ادامه دارد، افزود: کد دستوری: #۵*۰۲۴*۸۸۷۷* و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۵۹۵۰۲ هم برای پرداخت زکات فطره اختصاص پیدا کرده است.


نظر شما