به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرش آریانژاد امروز _یکشنبه دهم فروردین_ در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: به لطف پروردگار متعال، بارشهای خوب اخیر و مدیریت خوب منابع و مصارف آب این شهرستان، شاهد سرریز سد قشلاق سنندج با دبی ۲۰۰ لیتر در ثانیه هستیم.
وی با اشاره به اینکه میزان بارشها در سال آبی جاری نسبت به سال گذشته کمتر بوده است، افزود: هرچند در سال آبی بارشهای زیاد مناسبی به نسب سال گذشته را شاهد نبودیم، اما با مدیریت خوب منابع آب، این سد سرریز کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کردستان ابراز امیدواری کرد که در سایر سدهای استان نیز به زودی شاهد سرریز شدن باشیم.
به گزارش ایمنا؛ سد قشلاق یا سد وحدت، سدی خاکی با هسته رسی بر روی رودخانه قشلاق است که در ۱۲ کیلومتری شمال سنندج، مرکز استان کردستان قرار دارد و آب آشامیدنی و کشاورزی منطقه را تأمین میکند.


نظر شما