کشف ۲۴ میلیارد فرار مالیاتی کردستان

فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف ۲۴ میلیارد ریال فرار مالیاتی و دستگیری سه نفر متهم در این رابطه توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی پلیس، سردار علی آزادی اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اشراف اطلاعاتی از فرار مالیاتی یکی از مؤدیان مالیاتی مطلع شدند و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: با اقدامات پلیس پس از هماهنگی با مراجع قضائی، مشخص شد که این فرد از کارت بازرگانی مودی، انواع کالا را وارد کشور کرده که این اقدام منجر به فرار مالیاتی و تضییع حقوق بیت‌المال به میزان ۲۴ میلیارد ریال شده است.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه در این رابطه سه نفر متهم دستگیر شده‌اند، گفت: ۱۵ میلیارد و ۳۹۲ میلیون ریال مالیات توسط متهمان به خزانه دولت واریز شد.

سردار آزادی با اشاره به این مهم که پلیس با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی مقابله می‌کند، تصریح کرد: متهمان به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

کد خبر 852255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.