کولبری مجاز بهار سال جاری راه‌اندازی می‌شود

فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه از افزایش کشفیات سلاح، مشروبات الکلی و سایر اقلام ممنوعه از مرز نوسود خبر داد و گفت: کولبری مجاز بهار سال جاری راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سردار کیاست سپهری امروز _دوشنبه چهارم فروردین_ در حاشیه بازدید از مرز شوشمی به همراه فرمانده مرزبانی انتظامی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با وجود تلاش‌های فراوانی که برای راه‌اندازی کولبری مجاز در کشور و استان انجام شد، سال گذشته موفق به اجرای این طرح نشدیم. اما در آینده‌ای نزدیک و در همین فصل بهار، با همکاری استاندار و سایر مسئولان، کولبری مجاز عملیاتی خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه مردم نباید برای امرار معاش به مرزهای غیررسمی مراجعه کنند، افزود: سال گذشته حجم بالایی از کشفیات مرزبانی شامل سلاح و مهمات، مشروبات الکلی و سایر اقلام ممنوعه از طریق مرزهای غیررسمی انجام شد.

فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه تصریح کرد: همواره از حقوق مرزنشینان دفاع کرده‌ایم و راه‌اندازی کول‌بری مجاز را دنبال می‌کنیم تا افراد مجبور به تردد از مسیرهای غیرقانونی نباشند.

سردار سپهری اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد کشفیات مرزبانی از مرز نوسود بوده است، اگر کول‌بران به مرزهای غیررسمی مراجعه نکنند، حجم ورود سلاح و اقلام غیرمجاز کاهش چشمگیری خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: شاهد این بوده‌ایم که برخی افراد فرصت‌طلب از پوشش کولبری سوءاستفاده و اقدام به قاچاق کالاهای ممنوعه کرده‌اند که این موضوع برای امنیت کشور خطرناک است.

فرمانده مرزبانی کرمانشاه از مردم مرزنشین درخواست کرد که قانون را رعایت و از ورود به مرزهای غیررسمی پرهیز کنند تا هم امنیت کشور حفظ و معیشت مرزنشینان از طریق قانونی تأمین شود.

کد خبر 851960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.