جواد جواهری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به تداوم برنامه سلامت نوروزی تا پایان روز ۱۶ فروردین اظهار کرد: از آغاز اجرای این برنامه تاکنون، ۴۱ هزار و ۹۰۸ نفر با مراجعه به مراکز جامع سلامت مجری برنامه، در مجموع ۹۷ هزار و ۳۵۸ خدمت سلامت دریافت کردهاند.
وی افزود: این خدمات شامل ویزیت پزشک، مراقبتهای بهداشتی، خدمات مامایی، واکسیناسیون، ارائه دارو و خدمات مشاورهای بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از ارائه بیش از ۹۷ هزار خدمت سلامت به بیش از ۴۱ هزار نفر از ابتدای برنامه سلامت نوروزی تا پایان روز اول فروردین خبر داد.
جواهری تصریح کرد: هدف از اجرای این برنامه، ارائه خدمات بهداشتی مستمر و با کیفیت به مسافران نوروزی و شهروندان است.
وی ادامه داد: تیمهای بازرسی بهداشتی بازرسان بهداشت محیط در تمام شهرستانها به صورت شبانهروزی در حال نظارت بر اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و پایش وضعیت بهداشت محیط هستند تا سلامت مردم در این ایام به بهترین نحو تأمین شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در این راستا تیمهای حوزه مدیریتی و گسترش شبکه و بیماریها نیز با حضور در شهرستانها روند ارائه خدمات را پایش میکنند.


نظر شما