پرداخت بیش از ۱۰۶ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان از پرداخت ۱۰۶.۵ میلیارد تومان تسهیلات از مجموع ۱۴۶ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، برهان صلواتی، امروز _یکشنبه بیست‌وششم اسفند_ در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: از ۱۴۶ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان، تا کنون ۱۰۶.۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی افزود: در تحقق اشتغال سامانه رصد، میانگین عملکرد ما ۱۰۰ درصد بوده، اما به این دلیل نیست که همه عملکرد ۱۰۰ درصدی را داشته‌اند چون برخی از دستگاه‌ها بیشتر از ۱۰۰ و برخی کمتر بوده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان ادامه داد: در سامانه رصد، شهرستان‌های دیواندره، دهگلان و سقز بهترین عملکرد و مریوان و قروه و سنندج کمترین عملکرد را داشته‌اند.

محمد مشیرپناهی، مدیرکل امور اقتصاد و دارایی کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: میزان تسهیلات جز ۳ در سطح کشور ۴۰ هزار میلیارد تومان است که سهم استان کردستان ۱,۲۹۰ میلیارد تومان بوده و تاکنون ۵۰ درصد محقق شده است.

وی افزود: میزان تسهیلات جز ۴ نیز در سطح کشور ۶۰ هزار میلیارد تومان است که سهم استان کردستان ۱,۶۷۰ میلیارد تومان بوده و تاکنون ۵۸ درصد تحقق یافته است.

به گزارش ایمنا؛ در این جلسه برنامه عملیاتی حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان مطرح و با کلیات آن‌ها موافقت شد.

کد خبر 849608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.