فعالیت ۸۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان از فعالیت ۸۰ آشپزخانه برای طبخ و توزیع غذای گرم در قالب پویش اطعام مهدوی در سطح استان هم‌زمان با آغاز ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، محمدرضا میری اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان، تعداد ۸۰ آشپزخانه برای طبخ و توزیع غذای گرم در قالب پویش اطعام مهدوی در سطح استان آغاز به کار کردند.

وی افزود: این آشپزخانه‌ها توسط مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و گروه‌های مردمی فعالیت می‌کنند و به‌صورت روزانه، غذای گرم طبخ و بین محرومان به‌ویژه نیازمندان حاشیه شهرها توزیع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: در همه مراحل طبخ و توزیع غذای گرم، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به دقت مورد توجه قرار گرفته است و فعالیت این مراکز با مجوز و نظارت مراکز بهداشت انجام می‌شود.

وی بیان کرد: سال گذشته بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار پرس غذای گرم، ۵۷ هزار افطاری ساده و ۵۱ هزار بسته معیشتی در قالب طرح اطعام مهدوی بین جامعه هدف توزیع شد.

میری یادآور شد: مردم نیکوکار استان می‌توانند برای مشارکت در اطعام مهدوی از کد دستوری «ستاره ۸۸۷۷ ستاره ۰۵۴ مربع» استفاده کنند.

وی بیان کرد: سرانه دریافتی فرزندان ایتام و محسنین استان در مقایسه با میانگین کشوری پایین‌تر است که امیدواریم مردم خیراندیش استان در ایامی که یادآور یتیم‌نوازی حضرت امیرالمؤمنین (ع) است، بیش از گذشته با مراجعه به سایت ekram.emdad.ir حامی و پشتیبان کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست تحت حمایت کمیته امداد استان باشند.

کد خبر 847532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.