تظاهر به روزه‌خواری حرام و جرم است

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب شود، گفت: این عمل از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دادستانی کل کشور، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی آزاد در جلسه شورای معاونین با گرامیداشت ماه مبارک رمضان و توجه به برکات این ماه بر رعایت حرمت آن تاکید و اظهار کرد: کسانی که از گرفتن روزه عذر شرعی دارند باید از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب کنند زیرا از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

وی درباره به رسیدگی سریع و قاطع قضائی به چند پرونده مهم افزود: نظام اسلامی ثابت کرده است که در مبارزه با فساد در هر شکلی مسامحه ندارد و سعی کرده بدون تبعیض و قاطعیت رسیدگی کند.

دادستان کل کشور با اشاره به لزوم رسیدگی به جرایم در راستای اصل ۴۹ گفت: اصل ۴۹ قانون اساسی از ابتدا با قاطعیت و مستمر اجرا می‌شود.

وی با اشاره به جهانی شدن مکتب تشیع و لزوم پاسداری از آن خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و خون شهیدان مکتب تشیع جهانی شده و محققین از جمله مستشرقین بعد از پیروزی انقلاب تحقیقات زیادی راجع به مکتب تشیع انجام داده‌اند و بسیاری از کتب مؤلفان علمای شیعه در دانشگاه‌های معتبر بیرون تدریس می‌شود؛ از این رو ما باید با عمل کردن به «جهاد تبیین» و «اقدام و عمل صحیح» از این نعمت بزرگ پاسداری کنیم و از هرگونه انحراف و رفتارهای مغایر با شئون دینی و مذهبی ممانعت کنیم و بخصوص در ماه مبارک رمضان مراقبت بیشتری داشته باشیم.

کد خبر 846987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.