سطل‌های هوشمند نیاز مدیریت پسماند

سطل‌های زباله هوشمند با استفاده از فناوری، در حال تغییر سیستم مدیریت زباله در شهرهای مختلف هستند. این سطل‌ها با حل مشکلات موجود، کاهش هزینه‌ها و بهبود نتایج زیست‌محیطی به شهرهای خود کمک می‌کنند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سطل‌های زباله هوشمند از حسگرهای مرتبط با اینترنت اشیا (IoT) برای نظارت بر سطح پر شدن در زمان واقعی استفاده می‌کنند و این امکان را به تیم‌های جمع‌آوری زباله می‌دهند تا اولویت‌بندی کنند و فقط به سطل‌های زباله که پر شده یا نزدیک به تکمیل است، مراجعه کنند.

این کار موجب کاهش سفرهای غیرضروری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت می‌شود و در نهایت زمان و منابع را ذخیره می‌کند. مسیرها بر اساس داده‌های زمان واقعی، موجب کاهش ترافیک ناشی از کامیون‌های زباله و مقابله با انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شود. با بهینه‌سازی برنامه‌های جمع‌آوری و مسیرها، سطل‌های زباله هوشمند هزینه‌های نیروی کار و سوخت را کاهش می‌دهند. بعضی از سطل‌های زباله هوشمند دارای فشرده‌سازهای خورشیدی هستند که ظرفیت آن‌ها را تا هشت برابر افزایش می‌دهند، بنابراین دفعات جمع‌آوری و هزینه‌ها کاهش می‌یابد.

زمانی که سطح زباله به حد مشخصی برسد، فشرده‌ساز به طور خودکار فعال می‌شود و زباله‌ها را فشرده می‌کند. این فرایند موجب می‌شود که ظرفیت یک زباله‌دان معمولی بین ۱۰۰ لیتر تا ۸۰۰ لیتر افزایش پیدا کند. انرژی مورد نیاز این فشرده‌سازها از طریق پنل‌های خورشیدی تأمین می‌شود. انرژی مازاد نیز در باتری‌های قابل شارژ ذخیره می‌شود تا دستگاه حتی در هوای ابری یا شب نیز عملکرد خود را حفظ کند.

سطل‌های هوشمند نیاز مدیریت پسماند

سطل‌های زباله هوشمند از طریق ارسال هشدار به مدیران، از پر شدن بیش‌ازحد جلوگیری می‌کنند و اطمینان حاصل می‌کنند که زباله‌ها به‌موقع جمع‌آوری می‌شوند. این امر موجب حفظ پاکیزگی فضاهای عمومی می‌شود. ویژگی‌های پیشرفته همچون سیستم‌های تشخیص آتش و حسگرهای ایمنی، اطمینان عملیاتی را افزایش می‌دهند.

سطل‌های زباله هوشمند با ارائه داده‌هایی در مورد ترکیب زباله، به شهرها در دستیابی به اهداف بدون زباله کمک می‌کنند. این سطل‌ها می‌توانند با استفاده از هوش مصنوعی، انواع زباله را جداسازی کنند و نرخ بازیافت را در شهرهای که کمتر از ۲۰ درصد از زباله‌های شهری بازیافت می‌شود، بهبود بخشند. این امر به اقتصاد دایره‌ای کمک می‌کند و مواد بیشتری را برای استفاده مجدد بازیافت می‌کند.

داده‌های سطل‌های زباله هوشمند را می‌توان با سایر معیارهای شهری (همچون ترافیک عابران پیاده) ترکیب کرد تا برنامه‌ریزی شهری را بهبود ببخشد، خدمات عمومی را بهینه کند و از کسب‌وکارهای محلی حمایت کند، در حال حاضر شهر مادرید به عنوان بزرگ‌ترین سیستم زباله‌دان‌های هوشمند در اروپا شناخته می‌شود. این شهر قصد دارد بیش از ۱۱ هزار و ۱۰۰ حسگر زباله‌دان هوشمند را نصب کند. شهرهای دیگری همچون بوئنوس آیرس نیز با نصب ۴۵۰۰ حسگر التراسونیک برای زباله‌دان‌ها، در این زمینه پیشگام است.

کد خبر 846260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.